Cardano (ADA)'dan Güney Afrika Ulusal Blockchain Hamlesi!

Cardano (ADA)'dan Güney Afrika Ulusal Blockchain Hamlesi!
7 Nisan 2020'de merkezi olmayan akıllı sözleşme platformu Cardano (ADA), Afrika ülkesindeki etkinliğini genişletmenin yollarını araştırmak için Güney Afrika Ulusal Blockchain İttifakı (SANBA) ile ortaklık yaptığını açıkladı.

Cardano Güney Afrika'da Blockchain Benimsemesini Sürdürecek


Afrika'daki etkinliğini genişletmek amacıyla Charles Hoskinson liderliğindeki dağıtılmış defter teknolojisi (DLT) projesi Cardano, ülkenin ekonomik büyüme ve teknolojik ilerleme için Blockchain teknolojisinin avantajlarından yararlanmasına yardımcı olmak için SANBA ile bir ortaklık imzaladı.

SANBA, Güney Afrika'da Blockchain teknolojisinin kullanımını teşvik etmek için devlet, iş dünyası, akademi ve sivil toplum arasında bir ortaklıktır. Girişim, diğer kurumların yanı sıra Güney Afrika Hükümeti, Devlet Bilim ve Yenilik Dairesi, Bilimsel ve Endüstriyel Araştırma Konseyi ve Dijital Avantaj Ofisi'nin desteğine sahip.

Resmi duyuruya göre Güney Afrika, ülkedeki Blockchain tabanlı uygulamaların ve hizmetlerin benimsenmesi konusunda büyük bir potansiyel gördüğü için Cardano için "kilit bir pazar". Esasen, ADA zaman içinde, Afrika bölgesinde ekonomik içermeyi sağlayan blok zincir odaklı bir altyapı geliştirmeyi amaçlamaktadır.

Bölgedeki DLT'nin olası kullanım durumları ile ilgili duyuru:

Olası uygulamalar, sahtekarlığı azaltmak için daha fazla şeffaflık geliştirmek, belediye hizmetleri için dijital kimlikler oluşturmak ve gelişmekte olan ekonomileri kripto para birimleriyle desteklemek. Dünyanın ilk üçüncü nesil blok zinciri, merkezsiz inovasyon yoluyla gelişmekte olan pazarlardaki ekonomileri güçlendirmeye odaklandı. SANBA ile potansiyel işbirliği, Afrika'nın dinamik ve çeşitli ekonomilerini geliştirmek için oyun değiştiren teknoloji sunmanın ilk adımıdır.
Aslında, bu Cardano'nun Afrika'ya ilk hamlesidir.

Cardano Shelley Yükseltmesine Yaklaşıyor


ADA topluluğu dünyadaki etkisini genişletmeye devam ederken, ekip özellikle merakla beklenen Shelley yükseltmesini dört gözle bekliyor.

Kriptosozluktv.com tarafından 21 Şubat 2020'de bildirildiği gibi, Cardano'nun Shelley'in lansmanına doğru yolculuğunun bir parçası olarak Ouroboros Byzantine Fault Toleransı (OBFT) sert çatalını nasıl başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version