Ethereum (ETH) Boğalarının Fiyat Hareketi İçin Hedefi! 🔥

Ethereum (ETH) Boğalarının Fiyat Hareketi İçin Hedefi! 🔥
Ethereum (ETH)'da çekişme devam ediyor ve son zamanlarda ABD Doları karşısında 225 dolarlık direncin üzerine çıktı. 238 dolar ve 240 doların üzerinde kesin bir kırılma olması durumunda Ethereum fiyatı yükselebilir. 

Ethereum, ABD Doları karşısında yavaş yavaş 220 dolar ve 225 dolar seviyelerinin üzerinde ivme kazanıyor. Önemli ve istikrarlı bir artış başlatmak için fiyat 238 dolar ve 240 dolar seviyelerinin üzerine çıkması gerektiği ifade ediliyor.

ETH / USD saatlik grafikte 225 dolar civarında dirençle büyük bir düşüş eğilim çizgisinin üzerinde bir kırılma oldu.

Bitcoin (BTC)'ın fiyatı da toparlanıyor ve yazının yazıldığı sırada 8.800 dolar seviyesinin üzerinde işlem görüyor.

Ethereum (ETH)'un Fiyatı Pozitif İşaretler Gösteriyor


Son üç oturumda Ethereum, ABD Doları karşısında 220 dolarlık direnç seviyesinin üzerinde pozitif bir önyargı ile işlem gördü. ETH fiyatı %4'ten fazla ve pozitif bir bölgeye taşınmak için 225 dolarlık direnci kırdı.

225 dolar seviyesinin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerinde uygun bir yakınlık vardı. Daha da önemlisi, ETH / USD saatlik grafikte 225 dolar civarında dirençle büyük bir düşüş eğilim çizgisinin üzerinde bir kırılma oldu.

Parite iyi teklif olarak kaldı ve 230 dolar seviyesinin üzerine çıktı. 235 dolara yakın bir yeni gün içi seviyesi oluşuyor ve fiyat şu anda daha düşük seviyelerde yer alıyor. 232 dolar ve 230 dolar seviyelerinin altında bir kırılma oldu.

Ayrıca, Ethereum yakın zamanda yukarı doğru hareketin %23.6 Fib geri çekilme seviyesinin altında işlem görerek 212 dolardan 235 dolara kadar yükseldi. Aşağı yönde ilk destek 228 dolar seviyesine ve 100 saatlik basit hareketli ortalamaya yakın.

Bir sonraki büyük destek 225 dolar seviyesine yakın. Ana destek şu anda 223 dolar seviyesine yakın. Son zamanlarda yukarı doğru hareketin %50 Fib geri çekilme seviyesine denk geliyor.

Bu nedenle, Ethereum'daki düşüşler 225 dolar ve 223 dolar civarında iyi destekleniyor. Artan yönde ise 235 dolar, 238 dolar ve 240 dolar civarında görülen birkaç önemli direnç bulunuyor. Başarılı bir kırılma ve yeni bir ralli başlatmak için 240 doların üzerinde başarılı bir kırılma ve kapanış gerekli.

Teknik Göstergeler


Saatlik MACD - ETH / USD için MACD yavaş yavaş düşüş bölgesine doğru hareket ediyor.
Saatlik RSI - ETH / USD için RSI şu anda olumlu işaretlerle 50 seviyesinin oldukça üzerindedir.

Başlıca Destek Seviyesi - 225 dolar
Başlıca Direnç Seviyesi - 238 dolar

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version