RippleNet'ten Airwallex ve Visa Ortaklığı!

airwallex
Avustralya merkezli Fintech Unicorn Airwallex, aracısız bir kart başlatmak için Visa aracılığıyla ilk ödemeyi gerçekleştirdi. Bu ortaklığın, işletmeler için sınır ötesi ödemeler yapmasını daha kolay ve daha ucuz hale getirmesi bekleniyor.

Kart, ilk başta sadece Avustralya'da satışa sunulacak, ancak Airwallex ürününü Hong Kong ve İngiltere'de de piyasaya sürmeyi hedefliyor.

Airwallex CEO'su Jack Zhang, "Visa ile olan bu ortaklık bizi yeni bir seviyeye taşıyacak ve şimdi işletmelere uçtan uca şifreli finansal hizmetler çözümü sunabileceğiz" açıklamasında bulundu.

Airwallex, RippleNet ağına Ekim 2017'de dLocal, TransferGo ve diğer şirketlerle birlikte katıldı. Şirket, Asya Pasifik bölgesindeki kurumsal ödemeleri işlemek için RippleNet'i kullanıyor.


Kripto Sözlük'ün son videosunu izlediniz mi? 😊

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version