Icrypex, Fark Yaratan Yanlarıyla Büyümeye Devam Ediyor!


Icrypex, Fark Yaratan Yanlarıyla Büyümeye Devam Ediyor!
Türkiye'deki kripto para borsalarından olan Icrypex, kurumsallaşma adımlarıyla büyümeye devam ediyor. Yatırımcıların özellikle elindeki kripto parayı veya fiat parayı yatırdığı borsa ile iletişim halinde olmak istemesi ve bu iletişimin canlı sohbetten ileriye geçmemesi can sıkıcı olabiliyor. Icrypex tam bu noktada birebir müşteri temsilcileriyle bu sorunu ortadan kaldırıyor. 7/24 müşteri hizmetleri gibi yatırımcı dostu uygulamalarıyla yerini sağlamlaştırmaya devam ederken finans sektöründen gelen uzman bir ekip ile beraber Icrypex, özellikle yeni başlayanları bilinçli birer yatırımcı haline getirmeyi hedefleyerek eğitimler veriyor. Ayrıca, yatırımcılarıyla profesyonel ekibi tarafından hazırlanmış günlük ve haftalık analizlerini paylaşıyor. Icrypex'in transfer ücretlerini kaldırdığını da hatırlatmakta yarar var. 😊

Ayrıca: Icrypex Adım Adım Kullanım Rehberi 
Icrypex
7/24 Canlı Desteği İle Yatırımcılarının Yanında

Bir borsaya kripto para ya da fiat para gönderdiğimizde borsa ile iletişim kurmak isteyebiliyoruz. Olası problemlerde, yaşanan aksaklıklarda ya da bir işlem hakkında bilgi sahibi olmadığımızda profesyonel kişilerden destek isteyebiliriz. Icrypex ise müşterilerine sunduğu 7/24 canlı desteği ile kendini bir adım öne çıkarmaya devam ediyor. İster borsa hakkında olsun, ister kripto paralarla ilgili üyelik sürecinden yatırım sürecine kadar her zaman müşterilerinin yanında.

Yeni Başlayan Müşteriler İçin Eğitim

Kripto para piyasasında yatırım yapma kararı alan yeni yatırımcıların; kripto paralar, borsalar ve piyasa hakkında doğru bilgileri öğrenebileceği bir eğitim şansı bulunuyor. Icrypex’in İstanbul Maslak ofisine giderek profesyonellerden istediğiniz zaman eğitim alabilirsiniz ve bilinçli bir yatırımcı haline gelebilirsiniz.
Icrypex
Günlük ve Haftalık Analiz İmkanı!

Icrypex'in belki de en önemli özelliklerinden biri ise müşterilerine günlük ve haftalık olarak Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP gibi kripto paraların analizlerini paylaşması. Müşterilerinin piyasayı çok daha rahat takip edebilmesi ve doğru işlemler yapabilmesi adına günlük ve haftalık kripto para analizleri paylaşılıyor. Icrypex tarafından paylaşılan grafikler piyasanın iniş ve çıkış seviyeleri hakkında fikir ve öngörü sahibi olunmasını sağlıyor.

Siz de Icrypex'i ziyaret ederek müşterilerine sunduğu fırsatlardan yararlanabilirsiniz!
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version