Galatasaray Kripto Para Dönemini Başlatıyor 🔥🔥🔥


23 Ekim 2019 tarihinde Galatasaray'da kripto para döneminin başladığının haberini buradan yapmıştık. Türkiye'nin önde gelen spor kulüplerinden olan Galatasaray, 2020'nin başlarında Ethereum tabanlı Token'ı olan GAL'ı başlatacaklarını ifade etmişti.

Konuyla alakalı son gelişme ise Blockchain girişimcisi Alex Dreyfus'tan geldi. GAL Token'ının başlatıldığını ifade etti ve GAL'in Chiliz coin (CHZ) ile satın alınabildiğini söyledi.


GAL, spor tokenizasyonu konusunda uzmanlaşmış Chiliz platformu temelinde DLT tabanlı spor şirketi Socios ile işbirliği içinde başlatıldı. Alexandre Dreyfus, Socios ve Chiliz'in CEO'su ve Binance üzerinde GAL ticaretinin başlatılmasını büyük bir kilometre taşı olduğunu ifade ediyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version