Galatasaray İçin Kripto Para Dönemi Başlıyor!


Kripto paraların dünyada ve ülkemizde her geçen gün daha etkili bir şekilde hayatımıza yer edindiği şu günlerde ülkemizin futbol kulüpleri de kripto para sektöründe kendine yer buldu. Geçtiğimiz aylarda Galatasaray Spor Kulübü, kendi kripto para birimini geliştireceğini duyurmuştu. Socios.com ile ortaklık yapacak olan Galatasaray, kendi kripto para birimini geliştirmek için hazırlıklara hızlıca başladı.

Galatasaray İçin Kripto Para Birimi

Aylar öncesinden bahsedilmeye başlanan kripto para çalışmaları hakkında geçtiğimiz aylarda Galatasaray Spor Kulübü açıklama yapmıştı. Ünlü Blockchain geliştirme şirketi olan Chiliz ile anlaşan Galatasaray, bu anlaşma ile kripto para birimi için düğmeye basmış oldu.
Galatasaray, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada; Avrupa’nın büyük çaplı kulüplerinin de kullandığı Socios.com ile anlaşmamız sayesinde taraftarlarımıza “Taraftar Token” olarak bilinen kripto varlıkları elde etme imkanı sunacak ve kulübümüz ile taraftarlarımız arasından eskisinden bile çok daha fazla bir etkileşim oluşacağını belirtti. Ayrıca bu uygulamanın Türkiye’de bir ilk olacağını hatırlatmak fayda var ve diğer futbol kulüplerinin de zaman içerisinde kripto para çalışmalarına başlayacağı düşünülüyor.

Galatasaray Taraftar Token'ı Ne Zaman Çıkacak?

Galatasaray, Gs Taraftar Token'ı 2020 yılının başlarında piyasaya süreceği tahmin edilmekte. Ayrıca satın alma işleminin taraftarlar açısından oldukça kolay olduğunu da dile getiren Socios, internetten herhangi bir şey almak kadar basit olacağı söyleniyor. Satın alma işlemleri socios.com üzerinden yapılacak.

Socios.com Nedir?

Galatasaray’ın kripto para dünyasına adım atmasıyla ülkemizdeki popülerliği oldukça artan Socios.com, Dünyada bir ilk olan futbol severler için tasarlanmış bir mobil uygulamadır. Socios.com bu uygulamada sizlere tuttuğunuz takım ile alakalı karar mekanizmasına sizleri de dahil ediyor. Daha açıklayıcı olmak gerekirse kulüpte söz sahibi olmanız, takımınızın forma tasarımından, logo değişikliklerine kadar her konu hakkında fikirlerinizi sunabileceksiniz. Socios.com aracılığıyla sevdiğiniz takım ile aranızdaki bağ daha da çok kuvvetlenecek.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version