Hawaii'de Bankaların Kripto Paraları Tutması İçin Yasa Tasarısı!


Kriptosozluktv.com - Hawaii'deki milletvekilleri, bankaların kripto para birimleri için velayet sağlamasına izin verecek bir yasa tasarısı sundular. Teklif edilen yasa tasarısı geçilirse bölgedeki bankaların müşterileri adına kripto paraları bulundurmalarını yasal hale getirir.

ABD Hawaii eyaletinden beş senatör, bankalara kripto para hizmetleri sunmaları için yetki vermek isteyen bir yasa tasarısı önerdi. Hawaii'deki kripto para topluluğuna heyecan veren tasarı eğer geçerse Hawaii bankalarının müşterileri için kripto para varlıkları bulundurmasını yasal hale getirecek.

Dört Demokrat ve bir Cumhuriyetçi senatör tasarıyı sundu.

Dört Demokratik senatör ve bir Cumhuriyetçi senatör, bankaların ABD'nin Hawaii eyaletinde kripto para emanetçisi olarak hareket etmesine izin verecek tasarıyı sundu. Demokratik senatörler Gil Riviere, Sharon Moriwaki, Stanely Chang ve Les Ihara ve bir Cumhuriyetçi senatör bu tasarıyı kaydeden Kurt Fevella'dır. Yeni yasa tasarısına göre, eyalet bankalarının 412; 8-2020 bölümleri uyarınca bir güven şirketi gibi rezervleri sürdürmeleri gerekmektedir.

Hawaii, katı kripto para düzenlemeleriyle bilinir.

2017 yılında Hawaii'nin Finansal Kurumlar Bölümü, kripto lisanslı kuruluşların müşterileri adına tutulan kripto para varlıklarına eşit nakit rezervleri tutmasını gerekli kıldı. Yasa, eyaletteki birçok kripto para borsalarını kapatmaya zorladı. Teklif edilen yasa tasarısı, eyaletteki bankaların mevcut olanlarla birlikte dijital hizmetler sunmalarını kolaylaştırabilir.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version