Ethereum'da Büyük Tahmin: 423 DOLAR❗

Ethereum yükselecek mi

Bir kripto para analisti ve tüccarı, dünyanın en büyük altcoini olan Ethereum'un yükselişe geçeceğini ve gelecek yıl Haziran ayında 0.05661 BTC seviyesine ulaşacağını tahmin ediyor.

Geçtiğimiz iki yıl boyunca, Ethereum tıkanıklık sorunları ile en sıkıntılı platformlardan ve kripto paralardan biriydi, Tron geliştirici ekiplerini blok zincirine çekmeye çalışıyordu.

Hedef 423 Dolar!

Uzun süredir beklenen İstanbul hard forkunun nihayet gerçekleştiğini belirten bazı analistler, Ethereum fiyatının artmaya başlayacağını ve önümüzdeki yılın Haziran ayından kısa bir süre sonra 423 Dolar seviyelerine tekrar ulaşacağını ön görüyorlar.

Twitter'da ünlü analistlerden biri olan CryptoWolf (@IamCryptoWolf), Ethereum topluluğuna bazı güzel haberler getirerek, gelecek yılın yazının başlarında beklediği Ethereum fiyat artışına ilişkin düşüncelerini paylaştı.

Üç aylık MACD boğa ayrışması nedeniyle bir buçuk yılın üzerinde bir düzeltme yapıldıktan sonra Ethereum'un direnç alanından koptuğunu ve yakında hareket etmeye başlayacağını ifade ediyor.

CryptoWolf, 2020 yılının Haziran ayından sonra, ETH fiyatının geleneksel fiatta 0.05661 BTC veya 423 $ anlamına gelen 61.8 Fib seviyesine ulaşacağını belirtiyor.

Ethereum İçin Durum Hiç de Olumsuz Görünmüyor!

Kripto paralarda başka bir ticaret uzmanı olan @CryptoMichNL, Ethereum için de benzer bir yükseliş fikrini savunuyor.

ETH fiyatı hakkında "Çok fazla olumsuzluk beklemiyorum" diyor.
Ethereum'un Geliştiriciler İçin Fonu Yok Gibi Görünüyor

Ethereum geliştiricilerinden biri olan Nina Breznik, gelecek yıl Ethereum Vakfı'nın genç projelerden başlayarak iç ekiplere fon sağlamayı planladığını söyledi.

Ethereum, 1 Aralık'tan itibaren kendi projesi olan PlayProject'i bıraktı.

Buna cevaben, ETH'yi büyük bir rakip olarak gören ve Tron'un Ethereum'dan ana ağa geçişinden bu yana Tron'un bunu geçmesini sağlamak için elinden gelenin en iyisini yapan Tron CEO'su Justin Sun, Ethereum geliştiricilerinin Tron'a göç etmesini istedi.

Geçen yılın sonbaharında, Justin Sun, Ethereum'u devirmeye ve Tron zinciri üzerinde çalışmaya başlamaya karar vermek için bu geliştiricilerin finansmanını sağlamak üzere özel bir fon yaratıldığını açıkladı.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version