Bloomberg: Bitcoin İçin Kritik An!

Bloomberg: Bitcoin İçin Kritik An
Bloomberg kaynaklı bir teknik analize göre, Bitcoin’in kritik bir dönemin ucunda olduğunu işaret ediyor.
Bloomberg'in internet sitesinde yer alan haberde, Bitcoin'in fiyatının Trading Envelope grafiğinin alt bant seviyesine yakın olmasından dolayı kritik bir dönemeçin kıyısında olduğu vurgulandı. Aynı zamanda grafikte, alt bandın altında yaşanan kırılmaların potansiyel olarak fiyatın yüzde 12 seviyesine gerilediği ve 24 Eylül’de yaşanana benzer bir geri çekilmeden önce yaşandığı belirtildi.
Diğer yandan alt bantta gerçekleşen yükselişin ise fiyatın bu seviyede bir destek aldığı ve Bitcoin’in %15 yükseldiği 25 Ekim’de yaşanan bir ralliye benzer bir sıçramanın gerçekleşeceğini gösteriyor.
Bloomberg: Bitcoin İçin Kritik An

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version