Bitcoin'de 7.900 Seviyesine Dikkat! Altcoin'lerde Geri Çekilme Mi Olacak? 💥

icrypex
Başta lider Bitcoin olmak üzere birçok altcoin için son günler pek de iyi geçmemişti. Şimdi ise yatırımcılarının en çok merak ettiği konu kripto para fiyatlarının ne yönde olacağıdır. Başta Bitcoin; Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) ve Ripple (XRP)'da neler olacak? Destek ve direnç seviyeleri nereler? Tüm bunların cevabı Icrypex'in videosunda! 💥

Her ne kadar BTC şu anda 7.700 dolar civarında bir fiyat aralığında olsa da Bitcoin, son günlerde yatırımcılarını epey tedirgin eden düşüşler yaşamıştı.

Toparlanma sürecine giren kripto paraların fiyatlarında yükselişiyle ilk dikkat çeken kripto para Bitcoin olmuştu. Gün içerisinde değer kazanan BTC 7.800 dolar seviyelerine kadar yükselmişti.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version