5 Maddeyle Bitcoin 2020’de Neden Yükselebilir? 💥

Bitcoin 2020'de yükselecek mi
Son birkaç ay Bitcoin adına hiç de iyi geçmemişti. Haziran ayında 14.000 dolar sevilerine kadar çıkan kripto para birimi PlusToken ve başka diğer sebeplerden kaynaklı %50 düşüş yaşayarak 6.400 dolar seviyelerine kadar düştü.

Bu güçlü geri çekilmeye rağmen, popüler bir analist geleceğin Bitcoin (BTC) için parlak olduğunu düşünüyor. Geçtiğimiz günlerde, 2020 yılında Bitcoin fiyatının yükselişine dair 5 maddenin olduğunu ifade etti. İşte bu 5 madde:

1-Bitcoin Uzun Vadeli Golden Cross Görünümünde
Bu ayın başlarında, Bitcoin (BTC)'in uzun vadeli grafiği, makro perspektiften aşırı bir yükseliş işareti gördü: 50'şer ve 100'er haftalık basit hareketli ortalamalar, bir önceki geçişin ikincisinin üzerinde olduğu ve boğaların uzun vadeli kripto para birimi trendine girdiğini gösteriyor.

Bu son olarak 2016 yılının ortalarında, Bitcoin'i birkaç yıl içinde 500 dolardan yaklaşık 20.000 dolara getiren parabolik artıştan önce görüldü.

2- BTC Boğa Bayrağı

Bitcoin'in tablosu, bazılarının yukarı doğru kırılma olasılığı yüksek olan büyük bir boğa bayrağı çiziyor. Boğa bayrağı daha yükseğe çıkarsa eğer Bitcoin (BTC)'in 10.000 dolar aralığına girme olasılığı çok yüksek olduğunu ifade ediyor. Daha sonra potansiyel olarak önceki tüm zamanların en yüksek seviyelerine rastlamak için roketlenebilir.

3- Büyüyen Bitcoin Vadeli İşlemleri Piyasası

Önceki aylarda, bir dizi platformdaki Bitcoin türevleri, kurumların yatırım faaliyetlerini ima eden hacim ve açık ilgide bir artış görmeye başladı.

Analistler, kurumsal girişlerin bir sonraki boğa koşusunun arkasında bir katalizör olacağını söylüyor.

4 - 7.000 Doların Altında Güçlü Alış Baskısı

Analist, aşağıdaki grafikte de görebileceğiniz gibi uzun fitillerle işaret edildiği gibi 7.000 doların altında güçlü alım baskısı olduğunu ifade etti. 6.000 dolarda uzun vadeli güçlü bir alım ilgisinin olduğunu ve bunun Bitcoin (BTC)'in makro dip bulması gereken bir bölge olduğunu bizlere göstermektedir.
5 - Mevcut Düzenlenmiş Bitcoin Pazarı (örneğin Bakkt)

3 numaraya benzer bir şekilde Bakkt, Starbucks ve Microsoft destekli kripto para altyapısı hızlandı ve son zamanlarda düzenlenmiş Bitcoin vadeli işlem sözleşmelerini başlattı.

Analist bunun önümüzdeki yıllarda piyasayı canlandıracak bir yükseliş gerçeği olduğunu iddia etti.

Gerçekten de sayısız analist bu yazar gibi Bakkt’ın vadeli işlemlerinin ve bunun gibi benzer türevlerin önümüzdeki yıllarda yaygın kurumsal yatırım için bir katalizör olacağını söyledi.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version