200 Milyon Dolarlık Tether Basıldı! BTC Pump'ı mı Geliyor 💥💥💥

Kripto para sektöründeki balina hareketlerini takip eden Twitter hesabı Whale Alert bugün bir tweet atarak 200 milyon dolarlık Tether USDT basıldığını bildirdi!
Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz aylarda kripto para topluluğunun yakından tanıdığı bir isim olan FilbFilb Bitcoin ile Tether arasında bir ilişkinin olup olmadığını ispat etmeye çalışmış ve Tether basımı ile Bitcoin’in fiyat hareketi arasında gözle görülür bir gecikme olduğu sonucuna ulaşmıştı.

Filfilb Tether ve Bitcoin’in fiyat hareketi arasında yaklaşık olarak 32 günlük bir gecikmenin olduğunu tespit etmişti. Şimdi Tether basımının ardından Bitcoin’de meydana gelecek olan hareketin kuzeye doğru evrilip evrilmeyeceğini ilerleyen günlerde göreceğiz

Ancal şunu da ifade etmemiz gerekiyor ki her an daha fazla sayıda Tether basılabilir. Ayrıca basılan USDT, tüm kripto pazarındaki stablecoin tedarikini de temsil etmiyor. Bir stablecoin olan Tether sadece Bitcoin alımında değil aynı zamanda Altcoin alımında da kullanılıyor.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version