Ripple, Swell Etkinliğinden Beri Düşüyor. Şimdi Ne Olacak?

XRP, Swell Etkinliğinden Beri Düşüyor
Ripple, bu yıl beklenen Swell konferansı sırasında ve sonrasında toparlanamadı ve kısa bir süre sonra %16 oranında büyük bir düşüş yaşadı. XRP'nin fiyatü yükselir mi yoksa fiyat düşmeye devam edecek mi belirsiz.

Ripple'ın Fiyatı Artacak Mı?

Ripple'ın piyasa fiyatı, 2019'un başından beri çift haneli düşüşü işaret ederek zararları yüzde 30'a kadar uzatan birkaç kripto paradan biri. XRP, kullanım durumları ve faydalılık sözü verdi; ancak ticari artışı bir türlü gerçekleştiremedi.

XRP şu ana kadar 0,30 Dolar'da bile durmakta zorlanıyor. Ayrıca Swell Etkinliği, XRP konusunda yeni bir iyimserlik sunmadı. XRP’nin kullanım durumu belirsizliğini sürdürüyor.

Yaklaşık olarak günlük 1.7 milyar Dolar olan nispeten küçük hacimlerde 0.27 Dolar'dan işlem gördü. Koreli yatırımcılar son derece aktif spekülasyonları bıraktıkları için maddi desteğinin bir kısmını kaybetti.
Tahminlerin Ardı Arkası Kesilmiyor

2019'da, Ripple neredeyse hiç fiyat hareketi yapmadan önceki periyotlarını tekrarlamaya devam etti. Ancak geçmişte, centlik fiyatlarından olağanüstü bir şekilde sıçrıyordu. Yine de Ripple topluluğu her zaman olduğu gibi hâlâ güçlü.

Fazla sayıda Ripple'ın piyasalara atılma potansiyeli, gelecekteki fiyat umutları karşısında en büyük sorunlardan biri olarak kaldı.

Swell Etkinliği'nin başarısızlığının diğer bir nedeni ise, tüm gözlerin 0.083 dolara yükselen Stellar (XLM)'da olmasıydı. Stellar Kalkınma Vakfı, XLM üretiminin enflasyonunu azaltmak ve kripto para için sabit bir tedarik sağlamak amacıyla 55 milyar adet Token'ı yakmıştı.

XRP'nin fiyat hareketi, mevcut eğilime bağlı olarak kripto para büyüklüğünün 0.25 dolara kadar düşmesine neden olabilir mi? Akıllarda bu soru dolaşıyor.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version