Stellar, 55 Milyar Adet Coin Yaktı, Fiyat Uçtu!

Stellar Developmant Foundation “Stellar Geliştirme” tarafından yapılan açıklamalara göre 4.4 Milyar Dolar değerinde 55 Lumens yaktı.
Stellar Geliştirme ekibinin yaptığı açıklamaya göre, Stellar yakımdan önce 105 milyar XLM olduğunu ve şu anda 50 milyar XLM mevcut olduğunu bildirdi. Ekibin kalan fonları Steller Blockchain üzerinde geliştirmeler, Stellar kullanımına teşvik etme ve ağ ortaklarını destekleme amacı ile kullanacağını belirtti.
Yapılan açıklamada eskisi gibi Airdrop’lara harcama yapılmayacağı da duyuruldu. Açıklamanın devamında Airdrop’ların Stellar için en az etki veren program olduğu belirtildi ve 4 milyar XLM’in bu amaç için kullanılacağı belirtildi. Yapılan açıklama ise şu şekilde:
Ağın başlangıcından bu yana var olan Stellar’ın bireysel Airdrop'u ve Partner Giveaway programlarına son veriyoruz. Bu programlardaki 68 milyar Lumen’in 50 milyarı da yakıldı. Şu an sahip olduğumuz Lumen sayısının misyonumuzla daha uyumlu olduğuna inanıyoruz.
Duyurunun ardından XLM fiyatı hızlı bir yükseliş yaşayarak 0.07 dolardan 0.088 dolara yükselerek yaklaşık yüzde 25’lik bir yükseliş yaşadı. Şu anda 50 milyar XLM’in dolaşımdaki miktarı 20 milyar kadar.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version