Coinbase, Avrupa'da Visa Kartının Erişimini Genişletiyor, 5 Yeni Kripto Para Ekliyor!

Coinbase, Avrupa'da Visa Kartının Erişimini Genişletiyor, 5 Yeni Kripto Para Ekliyor
Coinbase, Visa bankamatik kartına beş yeni kripto paranın eklenmesi için kolları sıvadı ve aynı zamanda 10 Avrupa ülkesine daha fazla erişim olanağı sağladı.
ABD merkezli kripto para birimi borsası Coinbase Perşembe günü yaptığı açıklamada; kart sahiplerinin şimdi XRP, Basic Attention Token (BAT), Augur (REP), 0x (ZRX) ve Stellar (XLM) harcayabileceğini söyledi. Yeni seçenekler şu anda sunulan Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) ve Litecoin (LTC)'e ek olarak geliyor.
Kart ürününe Bulgaristan, Hırvatistan, Danimarka, Macaristan, İzlanda, Lihtenştayn, Norveç, Polonya, Romanya ve İsveç'teki Coinbase müşterilerine de erişim imkanı sağlandı.
Coinbase UK CEO'su Zeeshan Feroz yaptığı açıklamada:
Müşterilerimizin Coinbase Card için harcayabilecekleri varlık sayısını iki katına çıkarmanın ve kartı 10 yeni ülkeye tanıtmanın yanı sıra, Coinbase, kripto paranın sadece bir yatırım değil, yardımcı bir rol olarak hayatımızda yer almasını hedefliyorum.
Coinbase kartı, İngiltere ve AB ülkelerine hizmet etmek için Nisan ayında piyasaya sürüldü. Coinbase, müşterilerin banka kartını kullanarak işlem yaptığında “anında” kripto para birimini fiat para birimine dönüştürdüğünü söylüyor.
Firmaya göre, kart uluslararası olarak da dahil olmak üzere Visa kabul eden her yerde kullanılabilir. 
Coinbase ayrıca kullanıcıların mobil cihazlarında Visa ödemeleri yapmalarını sağlayan bir iOS ve Android uygulaması imkanı sağlıyor. Coinbase Kartı, İngiltere'deki düzenleyici Mali Davranış Otoritesi tarafından yetkilendirilen bir firma olan Paysafe Financial Services Limited tarafından verilmektedir.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version