2013’te Bitcoin Bağışı Toplamaya Başlayan Genç, Resmen Zengin Oldu!

Yıllar önce ESPN kanalında yayınlanan bir spor organizasyonunda üzerinde bir Bitcoin cüzdanın QR kodunun bulunduğu pankartı kaldıran gencin cüzdanına devam eden yıllarda da Bitcoin yardımı devam etti. 2013 yılından bu yana bağış alan genç adeta bir servet sahibi oldu.
2013 yılı Kasım ayında bir öğrenci, ESPN kanalınında yayınlanan bir programda, üzerinde hem Bitcoin logosu hem de Bitcoin cüzdan adresinin bulunduğu QR kodu içeren pankart açmıştı. Bahsi geçen pankart, ESPN yayınında görülmesinin ardından hızlı bir şekilde Bitcoin topluluğu tarafından fark edildi ve pankart sahibi gencin bir servet sahibi olmasına sebep oldu.
Cüzdana gelen bahış miktarı 22 BTC ile sınırlı kalmadı. Devam eden günlerde BTC almaya devam eden cüzdana bugüne kadar toplamda 44 Bitcoin transfer edilmi durumda. 44 BTC’nin bugünkü yaklaşık 400.000 $ kadar. Fiyatın zirveyi bulduğu 2017 yılında 20.000 dolardan bozdurabileceği düşünüldüğü zaman bağışın miktarı 800.000 $'ı aşıyordu.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version