Yeni Girişimlerin Ekosistemi XpadPro Nedir?


Xpad.pro ekosisteminin geliştirilmesi, 2021 yılında çeşitli platformlarda Blockchain girişimlerine yatırım yapma konusunda geniş deneyime sahip bir lider tarafından yönetilen birkaç yüksek nitelikli ekibin ortak çalışmasıyla başladığı ifade ediliyor. Linkten katılan kullanıcılar 100 XPP kazanma fırsatı yakalayacaklar: Xpad.Pro'ya katıl!

Ekibin açıklamalarına göre, hem geleneksel finans hem de kripto pazarındaki mevcut tüm kitlesel fonlama, girişim ve perakende yatırım platformlarının eksikliklerini ele alan Xpad.Pro, en iyi projelere yatırım yapmak için benzersiz araçlar ve özelliklerle yeni nesil optimize edilmiş bir WEB 3 girişim ekosistemi oluşturmayı başardığı söyleniyor.

Genel Olarak Xpad.Pro Nedir?

Web sitesindeki bilgilere göre, StartUp token'larının ilk aşamalardan satışına yönelik profesyonel yatırım platformu. Yatırımcılara uygun ve karlı çözümler sunuyor, startup'lara incubation, hızlandırma ve proje geliştirme dahil gelişimlerinin tüm aşamalarında tam destek sağlıyor.

Xpad.Pro'yu Öne Çıkaran Özellikleri

Web sitesinde yazan ekibin ifade ettiklerine göre Xpad.Pro, yatırımcılar ve üst düzey projelerin kurucuları arasında tam işlem güvenliğini sağlamak için garantör olarak hizmet veren, DAO VC B2B ve B2C'ye yönelik özel bir ekosistemdir.

Dolandırıcılık koruması kripto piyasasında önemli bir sorundur ve Xpad.Pro tarafından başarıyla ele alınan ana misyonlardan biridir.

1. Güvenlik ve Organik Hareket:

✅ Yatırım güvenliğini ve borsalarda coin değerlerinin organik hareketini eşi görülmemiş şekilde %100 sağladıkları iddia ediliyor.

✅ Bu, yatırımcılar ve kurucular arasındaki hak transferini kontrol eden özel akıllı sözleşme algoritmalarıyla sağlanmaktadır.

2. Sadece Yüksek Kaliteli Projelerin Başlatılması:

✅ Yalnızca yüksek kaliteli projelere erişim sağlandığı ve bu projeler sadece ortak launchpad'lerinde özel olarak sunulduğu aktarılanlar arasında.
Yatırımcı Koruması

Aşağıdaki bilgiler web sitesinden alınmıştır:

-Koruma: Tüm eylemler WEB 3.0 akıllı sözleşmelerle tamamen garanti altına alınarak insan müdahalesi ortadan kaldırılır ve güvenlik sağlanır.

-Dolandırıcılığa Karşı Koruma: İstikrarlı ilerleme ve kâr sağlayan, yalnızca gelecek vaat eden projelere ve yenilikçi girişimlere erişme.

-Para iadesi: Sertifikalı projeler yatırım risklerini azaltır ve ekosistemin girişim yatırımcılarına yönelik para iade programının bir parçasıdır.

-Anonimlik: DAO ekosistemimizde eylemlerinize ve bilgilerinize yalnızca siz erişebilirsiniz, bu da mutlak gizlilik ve güvenlik sağlar.

Yatırımların Kişiselleştirilmesi

Crowdlanding'i, çeşitli proje aşamalarında yatırım havuzları oluşturmak için yenilikçi bir araç olarak tanıtmayı planlıyoruz. Bu havuzlar, startup'ların ve mevcut işletmelerin edinilmesini kolaylaştırarak blockchain ve kripto para birimi sektörlerinin ötesine geçer. Bu, yatırımcıların portföy çeşitlendirmesi yoluyla riskleri önemli ölçüde azaltmalarını sağlarken, şirketleri kripto para piyasasına geçiş yapmaya teşvik eder. Ayrıca, talebi artırarak bu projelerin genişlemesini ve güçlenmesini teşvik eder.
$XPP Token Nedir?

Bitcoin'in ana özelliğinin arzı sınırlı olmasıdır, yani arz sınıra geldiğinde yeni bir Bitcoin üretilemez. Benzer şekilde, XPP Token'ları da ek olarak basılamaz. Arzın sınırlı olması, deflasyonist model ve düzenli token burn'leri ile fiyatın yükselmesi beklenmekte olup her durumda yatırımcılar için istikrar ve kazanç potansiyeli sağlamayı hedefledikleri ifade edilmektedir.

Hard cap seviyesine ulaşıldığında, $XPP token'ın borsa fiyatı beklentisi $0.29'tir. Bu da ekibin açıklamalarına göre mevcut fiyattan 18X'lik bir yükseliştir.
$XPP Token Nasıl Alınır?

Burada anlatılanların hiçbiri yatırım tavsiyesi değil, bilgi vermek amaçlıdır. Her şeyden önce MetaMask cüzdanına sahip olmanız ve MetaMask cüzdanınızı Binance Smart Chain'e bağlamanız gerekiyor. MetaMask, BSC'ye nasıl bağlanır buradan öğrenebilirsiniz. Ancak bu işlemleri yapacağınız tarihlerde değişiklikler gösterebilir, mutlaka güncel bilgileri edinerek hareket edin.

MetaMask'e USDC nasıl gönderilir?

Bu işlem çok basit, MetaMask'i Binance Smart Chain'e bağladıktan sonra, MetaMask'te USDC adresinizi yani BEP20 (BSC) kopyalayıp bu adrese USDC göndermeniz gerekiyor. Örneğin Binance'ten MetaMask'e USDC gönderirken BEP20 (BSC) ağını seçtiğinize emin olun. İlk defa transfer yapıyorsanız, yanlış yapmadığınızdan emin olmak için önce küçük miktarlarla deneyin.

Kendi araştırmalarınız sonucu XPP Token alım işlemini gerçekleştirmek isterseniz (ufak paralarla yapmanızı öneririz). XPP Token'ın web sitesine buradan giriş yapın.
Şimdi karşınıza çıkan ekran üst kısımda Give bölümünü göreceksiniz. Oraya USDC miktarını yazmanız gerekiyor. Bunu yazdıktan sonra alt kısımda XPP Token'ın miktarı yazacak. Bu satın alım sonrası elimize geçecek ortalama XPP Token miktarı.

Anlatılanlar yatırım tavsiyesi değildir, bilgi vermek amaçlıdır.

Xpad.Pro Web:
https://xpad.pro


Xpad.Pro Twitter:
https://twitter.com/xpad_pro

Xpad.Pro Telegram:
https://t.me/xpad_channel

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version