Lovely Inu 2. Yıldönümü Kutlamalarını Duyurdu!

Lovely Inu 2. Yıldönümü Kutlamalarını Duyurdu!
Tüm Lovely yatırımcıları ve projeleri için faydaları en üst düzeye çıkaran DeFi araçları sağlamayı amaçlayan ekosistem Lovely Inu, canlı topluluğunu aşan önemli bir duyuruyu paylaşmaktan heyecan duyuyor.

30 Temmuz 2023'te, Lovely Inu'nun 2. yıl dönümü kutlaması onu bir sonraki heyecan düzeyine taşıyacak ve sonraki günlerde de devam ederek kullanıcılara bu heyecana ortak olmaları için zaman tanıyacak.

Tüm beklentileri aşacak bir yıl dönümü şenliğine hazır olun! Bir sonraki seviyeye geçmeniz için 15 borsa listesi ve 1001 pazarlama etkileyicisi olacak.

Heyecan Dolu Bir 2. Yıl Kutlamasının Parçası Olun!

10 Temmuz 2023'te Lovely Inu, resmi Twitter sayfasında yaptığı bir gönderiyle 2. yıl dönümü kutlamasının geçen yılki şenlikleri gölgede bırakarak onu bir sonraki heyecan ve hayranlık düzeyine taşıyacağını duyurdu.

Bu yeni ekosistem, kullanıcıların platformla etkileşim biçiminde devrim yaratmayı amaçlayan, fayda, listeleme ve elde tutma avantajlarını kapsayan yenilikçi bir projedir. Lovely Inu platformu aracılığıyla kullanıcı deneyimini yükseltmeyi, yeni ve heyecan verici özellikler sunmayı ve sadık topluluk üyeleri için listeleme tekliflerini genişletmeyi amaçlıyorlar.

Sürekli olarak mümkün olanın sınırlarını zorlamaya inandıkları için, bu yıldönümü şenliği, kullanıcılarımız için olağanüstü bir platform sağlamaya olan bağlılıklarının bir ifadesidir.

Ayrıca, 1 Ağustos'tan 27 Ağustos'a kadar aralarından seçim yapabileceğiniz Huobi, Gate.io, Mexc, BitMart ve diğerleri gibi 15 listeleme olacak.

En çok beklenen LOVELY yıl dönümü için hazırlanın; fayda, listeleme ve elde tutma avantajları iç içe geçen ve sizi sınırsız olasılıklara doğru iten bir etkinlik.

Sizi bekleyen fırsatları ve özellikleri keşfederek, Lovely Inu'nun ekosistemini keşfedin ve kendinizi kaptırın. Benzeri olmayan gelişmiş bir DeFi deneyimine hazır olun!

Lovely Inu 2. Yıldönümü Kutlamalarını Duyurdu!

Lovely Inu'nun Ekosistemi Hakkında

Lovely Finance, kullanıcıların blockchain teknolojisi ve dijital varlıklarla etkileşim biçimini dönüştürmeye yönelik hepsi bir arada bir finansal ekosistem setidir.

Güven, şeffaflık ve kullanıcı merkezli tasarım üzerine inşa edilen Lovely Ekosistemi, DeFi alanına katılmak isteyen bireyler için kusursuz ve ödüllendirici bir deneyim sunmayı amaçlıyor. En son teknolojiyi, kapsamlı bir özellik paketini ve topluluk odaklı bir yaklaşımı birleştiren Lovely, merkezi olmayan finans manzarasını değiştirmeye hazırlanıyor.

Ayrıca, LovelyInu'nun başka bir büyük kutlaması daha var. En yeni ve en kapsamlı Lovely Centralized Exchange'lerden (CEX) biri bu ay piyasaya sürülecek ve tüm kripto severlere birçok fırsat sunacak.

BTC, ETH veya LOVELY? Lovely CEX, en popüler kripto paralardan bazıları ve birçok kripto ödülü için tek adresiniz. İster kripto alanında yeni olun ister deneyimli bir tüccar olun, Lovely aralarından seçim yapabileceğiniz çeşitli hizmetler sunar:

Spot Alım Satım: Geçerli piyasa fiyatından kripto satın alın, satın veya ticaret yapın.

Perpetual Vadeli İşlemler: Uzun satın alarak veya kısa satarak bir sözleşme yapın.

Eğitim Videoları: Lovely ile kripto ticareti yapma konusundaki eğitim videolarımızı izleyin.

Ayrıca, Lovely Exchange, tüm tacirlerine sorunsuz bir deneyim sunan basit ve takip etmesi kolay bir arayüz tasarımı getiriyor.

Alım satıma başlayın, LOVELY kazanmanın keyfini çıkarın ve saklama gerektirmeyen Lovely Wallet, ödemeye hazır olduğunuzda süreci basitleştirir.

Lovely Inu'nun Tokenomik Bilgileri

DeFi V4 aracılığıyla Lovely Inu, token ekonomisine yeni bir yaklaşım getiriyor ve token büyümesini daha da sürdürmek için takas ücretlerini ekosisteme yeniden yatırıyor.

Lovely ekosistemi, bunu belirteç satın alma protokolü ile gerçekleştirir. %40'lık bir gelir, Lovely token'larının piyasadan yakılması için geri satın alınmasına yönelik 2022 protokollerini belirledi ve gelirin %60'ı pazarlama için kullanıldı.

Bu yıl protokol biraz değişti ve %50'si yakılmak üzere token geri alımı için ve %50'si pazarlama için kullanılacak ve böylece canlı topluluk büyüyecek.

Bununla birlikte, önümüzdeki yıllarda aynı yaklaşım izlenecek ve 2024 protokolünün, gelirin %70'ini piyasadan geri satın almak için, %20'sini pazarlama için ve %10'unu eksiksiz bir ekosistem sunmaya çaba harcayan Lovely ekibi için sınırladığını göreceğiz.

Ayrıca 2025'ten itibaren gelirin %85'i geri satın alma, %10'u Lovely Inu'nun ekibi ve %5'i bağışlar için kullanılacak.

Lovely Inu'nun Heyecan Verici Haberlerinden Haberdar Olun

En son güncellemeleri ve heyecan verici haberleri ilk duyan siz olmak ister misiniz? Daha fazla ürün geliştirme yol haritası için Lovely Inu'nun resmi web sitesine bakın. En heyecan verici haberleri ilk öğrenen olmak için onları Telegram, Twitter, YouTube ve Instagram gibi sosyal medya platformlarında takip edin!

-Basın bülteninden-

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version