ChatGPT İle Donatılmış Snapchat'in Yapay Zeka Botu My AI, Tüm Kullanıcılara Açılıyor!

Chatgpt tarafından desteklenen snapchat yapay zeka botu My AI
Kripto para sektöründe olduğu gibi dünyada birçok alanda AI yani yapay zeka teknolojileri adapte olmaya devam ediyor. Snapchat'in arkasındaki şirket Snap, özelleştirilebilir My AI sohbet robotunun artık uygulama içindeki tüm kullanıcılara sunulduğunu duyurdu. Bu sayede ChatGPT tarafından desteklenen yapay zeka botu aylık 750 milyon kullanıcıya ulaşmış olacak.

My AI yapay zeka robotu daha önce yalnızca ödeme yapan Snapchat+ aboneleri tarafından kullanılabiliyordu ve fazla sayıda kullanıcı tarafından kullanılan My AI sohbet robotu ChatGPT tarafından destekleniyordu. 

Snap şirketinin yeni duyurusuna göre My AI yapay zeka sohbet robotu öneriler sunuyor, soruları yanıtlıyor ve kullanıcıların saniyeler içinde plan yapmasına yardımcı oluyor. Kullanıcılar, “@MyAI”'den bahsettiğinde sohbet robotunu arkadaşlarıyla sohbete sokabiliyor, ek olarak kullanıcılar isterse bota bir isim verebilir ve daha fazla kişiselleştirmek için Bitmoji avatarı verebiliyor.



Ancak Snapchat'in My AI botu, esas olarak kullanıcıların sosyal hayatlarını planlamalarına yardımcı olmak için sunuldu. Başka bir uygulamada restoran veya konser saatlerine, yol tariflerine ve ucuz bir gün için fikirlere bakmak için Snapchat'te aramak yerine, botu sohbete davet edebilir ve bir görüşme yapabilirsiniz. Siz, arkadaş grubunuz ve bot, Snapchat uygulamasından çıkmak zorunda kalmadan bütün bir geziyi planlayabilirsiniz.

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version