Kripse AI - Kripto Paralar Anlamak İçin Yorumlama ve Değerlendirme Yapabilen Yapay Zeka Programı

Kripse AI
Kripse AI, Binance Smart Chain blockchain üzerindeki belirli bir akıllı sözleşme adresini tarar ve aynı büyüme potansiyeline sahip benzer projeler arasında değerlendirerek, token'ın mevcut durumu hakkındaki sorulara cevap vermeyi hedefliyor. Bu yorumlama ve değerlendirme süreci, token'ın akıllı ticaret simülasyonu, mevcut token sahiplerinin durumu, web sitesi, cüzdan geçmişi ve sosyal medya hesaplarından çıkarılır.
Özetle; Kripse AI, token'ın mevcut durumunu değerlendirme sunar.

Ücretsiz deneme fırsatı!

Kripse AI, 5 ücretsiz prompt sağlar. Daha hızlı haklar almak için Web3 Cüzdanınızı bağlamanız gerektiği ifade ediliyor. Kripse AI şifrelemesine ait KPS BEP20 Token kullanarak Prompt'u hemen satın alabilirsiniz.

Kripse AI (KPS) Token

Kripse AI, Binance Smart Chain Blockchain'ini kullananlar, KPS Token ile BSC zincirlerine dahil edilir. Kripse AI (KPS) Token, Kripse yapay zeka programını kullanmak için gerekli ve önemlidir.

Kripse AI Token'ın şu özellikleri vardır:

· Adı: Kripse AI
· Sembolü: KPS
· Chain: BSC - 56 (Mainnet)
· Toplam Arz: 450.000.000
· Dolaşımdaki Arz: 450.000.000
· Toplam Tax: %3 (%1 Likidite - %2 Pazarlama)
· Slippage: %4 - %9

Kullanıcılar, PancakeSwap veya PooCoin üzerinden Kripse AI (KPS) Token alabilirler.

Vizyon

Kripse AI, Kripto Paraların önde gelen platformlarından ve yapay zeka programlarından biri olma vizyonunu benimsemiştir. Ekibin açıklamasına göre öncelikli hedefleri, herkesin herhangi bir kripto para token'ı satın almadan önce Kripse AI programlarını kullanmasıdır.

Misyon

Geliştirme sürecini yönlendirmenin çok önemli olduğu ekosistem, topluluğa ve yapay zekanın geliştirilmesine tam zamanlı ilgi gösteren geliştirici ekibinin içindedir. Topluluk işlevi, yapay zekanın doğası, KPS Token'ın piyasa geçişinin korunması ve depolanması, Token ve yatırımcı tarafında bir güven ortamının yaratılması, KPS Token'ın teknolojik faydası ve pazarlanması. Kripse projesinin birincil hedefleri. Sosyal grupları etkilemek, kalabalıkları talep etmek, ilgili kripto para grubu ile derlemek ve paylaşmak, teknoloji kullanımından katkıda bulunmak.

Neden Önemli?

Yükselen ve büyüyen kripto para birimleri, şeffaflık merkezleri ve token'ın ticari tarafı için çok önemli ve ana rakiplerdir. Kripse AI kullanarak herhangi bir Kripto Para token'ı hakkında yüzeysel ve uyarı niteliğinde bilgi sahibi olmak mümkün hale gelir.

Topluluk

Kripse AI, topluluk taleplerine göre gelişen bir programdır. Hızlı talepler, yapay zeka gelişiminde son derece önemlidir. Kripse AI'nın tüm token ve yapay zeka ekosistemi yayınlandı. Kripse AI için oluşturduğu tüm KPS Token arzı adil bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

Ekosistem

Kripse AI ekosistemi, KPS Token temelleri etrafında oluşturulmuş ve KPS Token piyasa değeri ile likiditesini artırmak ve güçlendirmek için Prompt marketplace KPS Token temeline dayanmaktadır. Kripse yapay zekasında KPS Token kullanımı zorunludur, satın alınan tüm prompt'lar tekrar ekosisteme dönüştürülmek üzere oluşturulur. Yarı merkezi Kripse AI ekosisteminde, her $100 biriktirme işlemi gerçekleştiğinde, %10'u yakılır ve kalan %90 KPS Token tekrar satın alınır.

Çalışma Mantığı

Kripse AI yatırımcısı, KPS Token satın alır ve satın alınan KPS Token'ları kullanarak Prompt satın alır. Satın alınan KPS Token'lar, Kripse AI ekosistemi cüzdanında birikir. Birikmiş KPS Token'ların %90'ı tekrar KPS Token likiditesine dahil edilirken %10'u tamamen yakılır.

Kripse AI Teknoloji Yol Haritası

📍 Kripse AI, ilgili kripto para tokeninin tüm sosyal medya hesaplarını detaylı olarak inceleyerek içeriği ve etkileşimler hakkında bilgi sağlayabilecek. (Twitter, Facebook, Reddit, Telegram, Tiktok, Medium, Youtube)

📍 Kripse AI, kripto para tokeninin sahiplerinin sayısını ve tüm sahiplerin cüzdanlarını (bubblemap dahil) hakkında detaylı bilgi sağlayacak.

📍 Kripse AI, kripto para tokeninin Coinmarketcap durumunu ve başvurusunu detaylı olarak inceleyebilecek. Sadece platform, CoinGecko durumunu kontrol edecektir.

📍 Kripse AI, kripto para tokenlerinin web sitelerini detaylı olarak inceleyerek içerik/kod oranı ve DAPP çalışma altyapıları hakkında bilgi verebilecek.

📍 Kripse AI, kripto para tokenlerinin yanı sıra, büyük piyasa genel durumunu ve trend içeriklerinin detaylı bilgisini sağlayabilecek. Mevcut kripto para haberlerini dikkate alarak ve sık kullanılan göstergelerden yardım alarak tahminlerde ve öngörülerde bulunacaktır.

Website | Twitter | Telegram
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version