Space Catch, Mobil Oyunları AR, NFT ve Blockchain Teknolojisiyle Birleştiriyor


SpaceCatch, birkaç farklı teknolojiyi bir araya getiren yepyeni bir oyun türüdür.

SpaceCatch nedir?

SpaceCatch, klasik mobil oyunları artırılmış gerçeklik (AR), NFT ve Blockchain gibi yeni teknolojilerle birleştiren, aslında var olmayan bir sektördeki en iyi oyunlardan biri olmayı hedefleyen yeni bir oyundur. Bu teknolojileri birbirine bağlamak oyunculara tamamen yeni bir oyun deneyimi sunacak.

İlgi çekici bir hikaye ve bolca eğlence

SpaceCatch, Dünya gezegeninin Dwingelo 1 galaksisinden gelen uzaylılar tarafından işgal edildiği yakın bir gelecekte geçiyor. Dünya gezegeni, yıldızlar arası bir forumda zeki bir ırka satıldı. Dünya'nın sağlıklı fotosentezinin kullanımıyla birlikte yeni karbon temelli yaşamın gelişimi için Dünya'yı bir kuluçka makinesi olarak kullanmak istediler. Ancak uzaylılar, insan ırkından beklemedikleri güçlü bir direnişle karşılaşırlar. Aslında, Dünya gezegeninde insan olmasını hiç beklemiyorlardı. Giriş bölümünde daha önce bahsedildiği gibi, bu uzaylılar bizden yaklaşık 9 milyon ışık yılı uzaklıktaki Dwingeloo 1 galaksisinden geldiler. Dünya'ya seyahat etmek için solucan delikleri kullandılar, bu da seyahat sürelerini bir oldukça fazla indirdi. Ancak sorun, gördükleri Dünya'nın büyük mesafe nedeniyle 9 milyon yıl daha genç olmasıydı. Böylece Dünya'da sadece ilkel primatların yaşadığı bir dönem görmüşler ve bu nedenle herhangi bir direniş beklemiyorlardı.

Görüş

SpaceCatch’in amacı, Web2 ve Web3 sektörü arasında bir bağlantı oluşturmak ve oyuncuların yepyeni bir oyun deneyimi keşfetmelerini sağlamaktır. Ne yazık ki, günümüzün çoğu blok zinciri ve play-to-earn oyunları, değerin yüksek enflasyon nedeniyle değer kaybettiği enflasyona dayalıdır ve bu nedenle oyuncular üzerinde baskı oluşturur. İkinci grup ise en baştan kendi token'ını oluşturan oyunlardır. Ancak oyunun kendisini en iyi ihtimalle birkaç ay sonra, en kötü ihtimalle birkaç yıl sonra piyasaya sürerler veya oyun hiç çıkmaz.

Buna karşılık, SpaceCatch oyununun geliştirilmesi, 30 kişilik profesyonel bir ekiple birkaç aydır aktif. Takım tamamen doxxed. CATCH token'ının piyasaya sürülmesi, SpaceCatch'in oynanabilir demo sürümünün piyasaya sürülmesinden sonra planlanıyor. Oyun, harici finansman sağladı ve bu nedenle token veya NFT'lerin satışı, yalnızca nihai ürün olan oyunun piyasaya sürülmesinden sonra gerçekleşecek.

Toplum

Herhangi bir başarının temeli, SpaceCatch ekibinin tamamen farkında olduğu geniş ve destekleyici bir topluluk ve hayran kitlesidir. Toplulukları ödüllendirmenin birçok yolu var. SpaceCatch'in oyuncularına sunduğu çözümlerden biri de gerçek bir move-to-earn modeli. Oyuncular, oyunu çeşitli fitness uygulamalarıyla eşleştirebilecekler. Oyuncular, fiziksel aktivitelerine bağlı olarak farklı öğeler içeren kutular ve paketler kazanacak. Daha sonra, bu öğelerden çeşitli bonuslarla farklı NFT dışı iksirler ve güçlendiriciler üretebilirler. En iyi ve en nadir iksirler, NFT'ler olarak üretilebilir. Bu, oyuncuların onları piyasada diğer oyunculara gerçek para karşılığında satabilecekleri anlamına gelir. Klasik oyunlar, sağlığınızı veya enerjinizi yenileyebileceğiniz çeşitli mücevherlerin veya diğer premium öğelerin satışını sunar. SpaceCatch bu konsept sayesinde tüm bu kazançları oyunculara bırakıyor. Öte yandan, yalnızca fiziksel olarak en aktif oyuncular NFT iksirleri oluşturabilecekleri ve böylece hareket ederek daha fazla kazanabilecekleri için oyun, oyuncuları fiziksel olarak daha aktif olmaya motive eder.

Social Networks

Website | Twitter | Discord | Telegram | Instagram
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version