Gamer Arena (GAU Token) AMA Etkinliğinde Neler Oldu? Tüm Soru ve Cevaplar!

Gamer Arena
Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti Telegram grubumuzda Gamer Arena AMA etkinliği gerçekleşti. Etkinliğe; Kerem BukerKerim Yılmaz ve Batuhan Tercan konuğumuz oldu. Etkinliğinde gerçekleşen soru ve cevapları sizler için burada derledik. Elbette burada anlatılanların hiçbirisi yatırım tavsiyesi değil, bilgi vermek amaçlıdır

S1- Biraz kendinizden bahseder misiniz? Kripto paralarla nasıl tanıştınız ve Gamer Arena'ya nasıl dahil oldunuz?

Kerim Yılmaz: Merhabalar tabiki ben başlayayım ardından Batuhan ve Kerem devam etsin. Ben Kerim Yılmaz, Gamer Arena’nın kurucu ortağı ve CEO’suyum. Yaklaşık 5 yıldır girişimcilikle uğraşıyorum, Gamer Arena 2019 yılının son çeyreğinde kurduğumuz ikinci girişimim.

Kriptoyla tanışmam da ilk olarak 2020 yılının başında Ethereum’a yatırım yaparak başladı, öncesinde sektörü araştırarak ve takip ederek uzaktan izliyordum. 2021 yılında kendi kripto paramızı çıkartıp platformumuza entegre etme kararını verdiğimiz günden beri de kripto paralarla iç içe yaşıyoruz diyebilirim.

Batuhan Tercan: Selamlar tekrardan. Ben Batuhan Tercan. Gamer Arena’da Head of Community&Gaming rolünde çalışıyorum. Gamer Arena’da yaklaşık 2 yıldır çalışıyorum hatta 1 Aralık tarihinde tam 2 yıl olacak.

Kerem Buker: Selamlar Kripto Sözlük tabiki, Kerem Büker ben. Gamer Arena’da Head of Blockchain ünvani ile yaklaşık 1 senedir çalışıyorum. Kripto paralar ile tanışmam aslında blockchain teknolojisi ile tanıştığım 2011’senesine dayanıyor. İlk bitcoin cüzdanımı açmam ve 2013 senesinde ilk bitcoin mining denemelerime başlamam ile devam ediyor. 2017 senesinden beri aktif olarak trade yapıyorum. Aynı zamanda 2021 senesinden beri Bahçeşehir Üniversitesi Blockchain Araştırma ve Geliştirme Merkezi olan BlockchainIST Center’da görev alıyorum. Kripto paralar ve blockchain teknolojisinin 1 seneyi aşkındır da Gamer Arena sayesinde mutfağındayım diyebilirim.

S2- Kısaca "Gamer Arena"yı Kripto Sözlük'e tanıtır mısın?

Kerim Yılmaz: Gamer Arena, blockchain teknolojisiyle desteklenen Play&Earn (Oyna&Kazan) modeli aracılığıyla oyuncuların oyun becerileri, çabaları ve bağlılıkları için ödüllendirildiği rekabetçi bir oyun platformudur. Misyonumuz, oyuncuların rekabetçi oyunların eğlencesini ve heyecanını kazanırken hissedebilecekleri bir platform oluşturarak oyuncuları blockchain teknolojisine ve avantajlarına adapte etmek.

Platformumuz Şubat 2020’den beri canlı durumda ve toplam kayıtlı 401.000 kullanıcısına istedikleri yerden ve istedikleri zamanda mücadele etme, para kazanma ve kendilerini kanıtlama imkanı sunuyor.

İkinci ürünümüz olacak mobil uygulamamız, Gamer Arena'nın geliştirdiği beceriye dayalı oyunları tek bir uygulamada oyuncuların oynayabileceği ve rekabet edebileceği bir Oyna&Kazan oyun platformu olacak. Çok yakında detaylarını açıklayacağız ve önümüzdeki 3 ay içerisinde uygulamamız canlıya çıkmış olacak

S3 - Gamerarena.com nasıl çalışıyor ve hangi ürünleri sunuyor?

Batuhan Tercan: Rekabetçi bir oyun platformu olan Gamer Arena, oynanabilir konumda 29 farklı oyun için oyuncuların birbirini bulmasını ve birbirleriyle ücretli veya ücretsiz olarak düello gerçekleştirmelerini sağlıyor. 

Düello formatıyla 7/24 yaşayan bir topluluğa dönüşmemizin yanında her ay ortalama 30’dan fazla turnuva da düzenliyoruz. Eleme usulü yerine belirli bir gün aralığında belirlenen oyunlar için gerçekleşen turnuva yapımızda, en fazla düello kazanan oyuncular (ilk 75 gibi) ödül havuzundan sıralamalarına göre ödül sahibi oluyorlar. 

Oyun bazlı söylemek gerekirse platformda en çok oynanan oyunlardan bir tanesi Clash Royale ve ortalama bir turnuvaya 1.000+ oyuncu katılıyor. Bu arada çok başarılı bir Clash Royale Espor takımımız olduğunu da eklemek isterim.

Bitti mi sorunun cevabı özet olarak şu an için evet ancak önümüzdeki aylar içerisinde hem kullanıcıların rekabetini hem de hareket alanlarını geliştirmek ve genişletmek adına çok büyük güncellemeler de yapacağız.

S4- Gamer Arena'nın büyümesine stratejik olarak yardımcı olan ortaklar var mı?

Kerim Yılmaz: Bir çok farklı sektörden stratejik ortaklarımız bulunuyor, partnerlerimizi ve birlikte neler yapıyor olduğumuzu özetlemek gerekirse;

Krafton - Yukarıda yazdığım için tekrar etmiyorum 😄

Sandbox - Dünyadaki en popüler Metaverse’lerden olan Sandbox ile partnerlik anlaşması imzaladık. Sandbox arazimizde oyuncular için Gamer Arena ve oyun deneyimleri tasarlayacağız. Platformumuz içerisinde de Sandbox’ın tokenı SAND ödülleri dağıtılacak

Gaming In Turkey - Türkiye’deki en büyük pazarlama ajanslarından biri olan Gaming In Turkey stratejik partnerlerimizden biri ve bize sosyal medya yönetimi ve dijital pazarlama gibi alanlarda destek oluyorlar

Icrypex - Tokenımızın ilk lansmanını yaptığımız Türkiye’nin en büyük borsalarından ve ilk listelendiğimiz borsa

Fiber Games, L8 Studios, Harmonia Games - Bu üç şirket oyun stüdyosu partnerlerimiz, geliştirmekte olduğumuz Gamer Arena’nın sahip olduğu oyunların bazılarını bu partner stüdyolarımızla birlikte geliştiriyoruz

Geçtiğimiz iki senedir de Vodafone, Epin, Corsair ve birçok espor takımıyla birlikte ortak kampanyalar ve etkinlikler düzenledik. Önümüzdeki dönemde globale açılmamızla birlikte globaldeki büyük markalarla da stratejik partnerlikler kurmak istiyoruz.

S5- GAU Token, saat 17:00’de AscendEX borsasında listelendi, neler söylemek istersiniz ve yeni borsa listelemeleri için görüşmeleriniz var mı?

Kerem Buker: Gamer Arena ekibi olarak bizlerin ve topluluğumuzun uzun zamandır heyecanla beklediği küresel lansmanımızın ilk adımını bu listeleme ile atmış bulunmaktayız. Bildiğiniz üzere tüm akıllı kontratlarımızı Avalanche C-Chain üzerine taşıdık. Audit işlemlerimizin tamamlanması ve Multi-Sign bir altyapıya da geçmemizin ardından global tarafta borsalar ve yatırımcılar tarafından gösterilen ilgi son derece arttı. 

AscendEX borsasında listelenmemiz ile GAU Token, dünya genelinde hem oyuncuların hem de kripto para yatırımcılarının 7/24 erişebileceği, platform ve yakında haberlerini vereceğimiz ürünlerin de merkezinde bulunan yapısının temellerini atmış oldu. Yeni bir borsa listelememiz için çok yakında güncellemeler ile karşınızda olacağız. 🥳

S6 - GAU Token şu an hangi kripto para borsalarında listeleniyor?

Kerem Buker: GAU Token şu anda, geçtiğimiz sene ön satışını ve halka arzını gerçekleştirdiğimiz Icrypex borsasında ve bugün GAU/USDT işlem çifti ile küresel pazara da açtığımız AscendEX borsasında listeli.

Yakın gelecekte ise bizleri, hepimizin bildiği ve sevdiği başka global borsalar da bekliyor…🙊

S7- Gamerarena.com, kullanıcıları için uzun vadeli vizyonu tam olarak nedir? Token sahipleri $GAU Token'ından nasıl yararlanabilir?

Kerem Buker: Gamer Arena kullanıcılarını yakın gelecekte web3 entegrasyonlarımız bekliyor.

Bu süreçte dünya standartlarında bir ürün üretme vizyonu ile çıktığımız yolda bizleri ve kullanıcıları son derece heyecanlı bir süreç bekliyor.

S8- Yatırımcıları ve yeni kullanıcıları çekmek için gelecekte neler planlıyorsunuz? Bize biraz stratejinizden, yol haritanızdan bahseder misiniz?

Kerim Yılmaz: 2023’ün ilk çeyreğini tamamlayana kadar kendimize koyduğumuz 4 temel hedefimiz vardı; GAU Token’ı globale açmak, platformumuza blockchain entegrasyonlarını tamamlamak, yeni mobil uygulamamızı çıkartmak ve 10’dan fazla kendi oyunumuzu geliştirerek kullanıcılara sunduğumuz deneyimi bir üst seviyeye çıkartmak. GAU Token’ı globale açma hedefimizi yaklaşık 1 saat önce tamamlamanın heyecanı içerisindeyiz aslında 😀

Bu hedeflerimizi gerçekleştirmek için çalışırken bir yandan da platformumuzdaki kullanıcı sayısını büyütüyoruz. Önümüzdeki aydan itibaren globaldeki reklamlarımıza başlayıp dünyanın her yerinden oyuncuları platformumuza çekmek ve oyun platformu denince akla gelen isim olmak istiyoruz. Kripto dünyasındaki büyük markalarla da hem yatırım için hem de partnerlikler için görüşmelerimiz devam ediyor. Yakında yeni iş birliklerimizi de duyuracağız

S9 - Güvenlik bir kullanıcı için her zaman en önemli şeydir. Gamerarena.com güvenliğinizden bize bahseder misin?

Kerim Yılmaz: Platformu geliştirme aşamasındayken en dikkat ettiğimiz nokta hep güvenlik oldu çünkü sizin de soruda söylediğiniz gibi özellikle para kazanılabilen bir platformda en önemli şey kullanıcıların hesaplarının ve içerisindeki paraların güvende olması. Platformumuz Şubat 2020’den beri canlıda ve bugüne kadar herhangi bir güvenlik açığımız veya kullanıcılarımızın cüzdanlarına erişim sağlanamadı. Özellikle kripto paramızı çıkarmamızla birlikte platformumuzdaki güvenlik önlemlerini önemli derecede arttırdık ve şu anda blockchain bağlantılarını tamamlarken en çok efor sarfettiğimiz kısım güvenlik tarafı diyebilirim

Gamer Arena Web:

https://gamerarena.com

Gamer Arena Twitter:
https://twitter.com/gamerarena_com

Gamer Arena Türkçe Telegram:
https://t.me/gamerarena_turkey

Gamer Arena Discord:
https://discord.com/invite/SFhnqCd

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version