GNT Token'ı LBANK'te Listelenen Relictum Pro Nedir?

Kripto para projeleri popülerleştikçe Dünya genelinde yeni Blockchain ve kripto para projeleri ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu yazımızda "Relictum Pro Nedir" sorusunu yanıtlayacağız. Burada anlatılanlar yatırım tavsiyesi değil, tamamen bilgi vermek amaçlıdır.

Relictum Pro Web sitesi:

Relictum Pro Nedir?

Relictum Pro ekibinin yaptığı açıklamaya göre; Relictum Pro'nun hem genel hem de özel ağlara entegre edilebilen yenilikçi teknoloji. Blok zincirinin özelliklerinden biri, her cihazın bir node olmasıdır: sunucu, bilgisayar veya telefon.

Relictum Pro, gelişimi 2019 yılında başlayan ve şu anda ürünleri hem kişisel amaçlar için hem de iş süreçlerinde kullanılabilen gelişmiş ekosistemi içeren blok zinciri platformu olduğu, anında ve ücretsiz işlemler ile platformla çalışmak hem kullanıcılar hem de işletme sahipleri için kullanışlı olduğu ifade ediliyor.

Relictum Pro, çok çeşitli DeFi finansal ürünlerine erişim sağlayan merkezi olmayan hizmetler ve uygulamalar içerir: merkezi olmayan borsa, staking, token oluşturma, ödeme sistemleri, NFT marketi.


Proje ekibi, endüstrinin temel sorunlarından birini - blok zinciri teknolojilerini kullanırken ölçeklenebilirlik, verimlilik ve veri aktarımı hızı - çözdüğünü iddia ediyor:

"Kullanıcıların herhangi bir transfer ücreti ödemeden sınırsız sayıda işlem yapabilecekleri yenilikçi platform uyguladık. Platformu test ederken saniyede 100.000 işlem sonucuna ulaştık ve hesaplamalara göre protokol 1 milyon işleme kadar ölçeklenebiliyor."

Relictum Pro, %100 rezervlerle desteklenen kendi USDR stablecoini olan herhangi bir cihazda kullanılabilen, anında ve ücretsiz işlemlere sahip, merkezi olmayan Blockchain'dir.
Relictum Pro Protokolü Nasıl Çalışıyor?

Platform mimarisi, n-dimensional akıllı sözleşmelere ve Proof-of-Tsar (PoT) konsensüs algoritmasını kullanan yeni blok zinciri ağına dayanmaktadır.

Protokol, Relictum Pro blok zincirinde meydana gelen tüm olayların karmalarını depolayan Master Chain’e dayanmaktadır. Bu karmalar silinemez veya değiştirilemez.

Relictum Pro'nun ana özelliği, akıllı sözleşmelerin, platformun çalışmasını kontrol eden ve kullanıcılar arasındaki işlemleri sağlayan otonom n-boyutlu paralel blok zincirleri (Multi Chain) düzenleyerek birkaç sözleşmede birleştirilebilmesidir. Bu yaklaşım, farklı işlev ve yeteneklere sahip yeni akıllı sözleşmeler oluşturmanıza olanak tanır.
LBANK'te Listelenen Genesis Token (GNT) Özellikleri

Relictum Pro ekonomisi, Genesis Token (GNT) ve USDR stabilcoin'e dayanmaktadır.


Web sitesinde bilgilere göre, GTN'nin toplam arz miktarı 10 milyar token olup, bunun %38'i ekibe blok zinciri ağını kurması, projeyi geliştirmesi ve kodu daha da geliştirmesi için ayrılmıştır; %50 erken katılımcılar için, %7'si pazarlama için, %2'si bounty programları için ve kalan %3'ü danışmanlara ve uzmanlara tahsis edilecek.

GTN token'ı, 29 Eylül 2022 tarihinde LBank Exchange'te listelendi. GNT token hakkında detaylı bilgilere CoinMarketCap sayfasından da ulaşabilirsiniz.
Tam 2,000,000,000 Adet GNT Token Yakıldı!

Relictum Pro'nun web sitesineki bilgilere göre, 15 Eylül'de tam 2,000,000,000 adet GNT token yakıldı. Burn işleminin Transaction'ını paylaşan Relictum Pro, aynı zamanda ekip daha sonraki token burn ve emisyon azaltma yol haritasını paylaştı.

Toplamda 5.000.000.000 adet GNT yakmayı planlayan ekip, önümüzdeki 2 yıl içinde 3.000.000.000 GTN yakılacağını ve bunun da her çeyrekte 375.000.000 adet GTN ile olduğunu ifade etti.

GNT Token burn yol haritasına buradan ulaşabilirsiniz
Relictum Pro Ekosisteminde Neler Bulunuyor?

Relictum ekosistemi, aşağıdakileri içeren herhangi bir görev karmaşıklığının ve cesur blok zinciri teknolojileri fikirlerinin uygulanması için tek uygulamada herkes için mevcut olan güçlü ürün ve gelişmiş teknolojiler setidir:

1. Relictum Pro - herhangi bir cihazda kullanılabilen, anında ve ücretsiz işlemlerle merkezi olmayan Blockchain 5.0’tir.

2. Relictum Finance - %100 teminatlı kendi USDR stablecoin'ini çıkaran kripto bankadır.

3. Relictum Pay - fiat para ve kripto para birimleri arasında istikrarlı bağlantı sağlayan ödeme kripto sistemidir.

4. Relictum Lab - yeni “tek boynuzlu atlar” bulmak için yeni nesil startup hızlandırıcıdır.

5. Relictum NFT - kendi benzersiz NFT token protokolüne sahip NFT pazarı.

6. Relictum DEX - 500'den fazla kripto para birimi çiftiyle merkezi olmayan değişim.

7. Relictum Swap - herhangi bir kripto para biriminin merkezi olmayan değişimi.

8. Relictum Bridge - benzersiz köprü protokolü aracılığıyla tüm blok zincirleri arasındaki işlemlerin transferi.

9. Relictum Games - Relictum blok zincirine dayalı küresel oyun kripto platformudur.

10. Relictum Storage - verilerinizin güvenilir koruması ile merkezi olmayan depolama.

11. Relictum Chat - her konuşmanın kişisel olarak şifrelendiği özel ve maksimum düzeyde güvenli sohbettir.

12. Relictum Wallet - kripto para birimlerini depolamak ve Relictum ekosistemi ile anında işlem yapmak için araçtır.

Daha fazla bilgi için Relictum Pro web sitesine bakabilirsiniz: https://relictum.pro/products

Relictum Pro Staking Programı

Relictum Node uygulamasını kullanarak 1, 3, 6, 9 veya 12 ay boyunca GTN tokenlerini stake edebilir ve ödül olarak USDR, RBTC, RETH, RLTC şeklinde ve gelecekte, blok zincirin kar edeceği diğer tokenlerde ve sabit paralarda ayda iki kez ödeme alabilirsiniz. Blok zinciri tarafından kazanılan komisyonun tamamı, stake edenler arasında dağıtılır.


Anlatılanlar yatırım tavsiyesi değildir, bilgi vermek amaçlıdır. Daha fazla ayrıntıya ihtiyacınız olursa ya da destek almak isterseniz Relictum Pro'nun Türkçe Telegram grubuna buradan katılarak sorularınızı sorabilirsiniz.

Relictum Pro Twitter:
https://twitter.com/relictumpro
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version