SW DAO'nun Stratejileri ile Otomatik İşlem Platformu

SW DAO, Polygon ağında üç yeni ticaret stratejisi başlattı. Birkaçını vurgulamak için İsteğe Bağlı Alfa Stratejileri, Makro Trend Stratejileri ve Kuantum Momentum Stratejileri hakkında konuşuyoruz.

Algoritmalar yıllardır piyasayı yönlendiriyor ve SW DAO, kullanıcıların karlı bir portföy oluşturmasına yardımcı olmaya hazırlanıyor. SW DAO'nun Polygon'daki 3 yeni ticaret stratejisi, her biri farklı özelliklere sahip benzersiz bir stil sunan son derece uygun risk ölçümleri sağlayarak piyasayı yenmeyi amaçlıyor.

Trading - En popüler yatırım stillerinden biri

Trading, kripto para piyasasında pasif gelir elde etmenin en popüler yollarından biridir. SW DAO gibi nicel ticaret şirketleri pasif gelir elde etmeyi daha da kolaylaştırmayı amaçladığı için ticaret stratejilerinin bir sonraki seviyeye yükseldiğini ifade ediyorlar. Ekibin açıklamalarına göre, işlemleri planlamak, yapmak ve yürütmek, bir ticaret stratejisinin üç adımıdır. Stratejiyle ilgili metrikler, her aşamada piyasa değişikliklerine göre ölçülür ve değiştirilir. Trading stratejilerinin bazı faydaları nelerdir? Ticaret yöntemleri, otomatik veya insan tüccarlar tarafından yapılabilir. Yine de bir ticaret stratejisi, yatırım portföyünüzün tamamını veya yalnızca bir kısmını otomatikleştirerek size çok daha fazla kontrol ve özgürlük sağladığı da aktarılanlar arasında.

SW DAO'nun en son trading stratejileri

SW DAO ekibinin açıklamasına göre, birkaç ay boyunca perde arkasında üzerinde çalıştıkları birçok ürünü piyasaya sürecekler. Daha fazlasını öğrenmeden önce, SW DAO'nun farklı trading türleri için özel özelliklerle gelen üç yeni ticaret stratejisine bir göz atalım:

İsteğe Bağlı Alfa Stratejileri

Yatırım yaparken, riski olabildiğince azaltmanın yollarını aramalısınız. Bu nedenle, İsteğe Bağlı Alfa Stratejileri, piyasadan daha iyi performans göstermeye çalışan yatırımcılar için alternatif olmayı hedeflemekteler.

Yenilikçi teknik, rekabeti aşan sonuçlar sağlamak için insan zekasını gelişmiş makine öğrenimi ile birleştirir. Bu tarz işlemleri yapan yazılımlar arıyorsanız İsteğe Bağlı Alfa Stratejileri'ne bakabilirsiniz.

Kuantum Momentum Stratejileri

Riski düşürmeyi amaçlarjen aynı zamanda alfa üretmek ister misiniz? Kuantum Momentum cevaptır. Riske göre ayarlanmış en iyi getirileri bulmak için bu yüksek frekanslı momentum tabanlı teknikte makine öğrenimi kullandığı söyleniyor. En iyi sonuçları elde etmek için tek başına bir yatırım olarak veya diğer SW DAO piyasayı yenen tekniklerle bağlantılı olarak kullanılabilir.

Macro Trend Stratejisi

SW DAO'nun orijinal Makro Trend stratejileri, uzun-kısa bir nicel ve Yapay Zeka tabanlı stratejiler portföyü aracılığıyla önemli miktarda sermaye takdiri sağlamaya çalıştığı söyleniyor.

Aktif olarak kripto para işlemleri yaparak yöntemin daha geniş piyasa gelişmelerinden yararlandığı söyleniyor. Stratejinin riski azaltırke başarıyı en üst düzeye çıkarmaya çalıştığı iddia ediliyor. Makro Trend Stratejisi yaklaşımı yapay zekaya dayandığından, pazar değiştikçe uyum sağlayabildiği de aktarışanlar arasında.

Haberdar olun

Günlük alım satım kripto para birimi, özellikle doğru platform ve stratejileri kullanırken kripto para sektöründen yararlanmanın karlı bir yolu olmayı hedeflediklerini söylüyorlar. SW DAO, kullanıcıların hızlı bir şekilde ticarete başlamalarına ve yatırım yolculuğunu daha güvenli ve erişilebilir hale getirmelerine yardımcı olmak istiyor.

SW DAO web sitesinde en son ticaret stratejileri hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

-Basın bülteninden

Burada yazanlar yatırım tavsiyesi değil, tamamen bilgi vermek amaçlıdır.

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version