Kripto Paralara Milyonlarca Dolar Akıyor! Peki Hangi Paradan Kripto Paraya Akış En Çok?

Kriptosozluktv.com - 18 Mayıs 2022 tarihinde baktığımızda son 24 saatte kripto paralara en çok Amerikan Doları (USD)'den aktığını görüyoruz.

Metriklere baktığımızda son 24 saatte Amerikan Doları (USD)'den kripto paralara 112.7 milyon dolarlık bir para akışı görüyoruz. 112.7 milyon dolardan 106.2 milyon doları Bitcoin'e, 6.5 milyon doları ETH'e kayıyor.

2. sırada ise Güney Kore Wonu (KRW)'ndan kripto paralara 89.8 milyon dolarlık bir para akışı görüyoruz. 89.8 milyon KRW'den 134.1 milyonu BTC'ye akışını görüyoruz. Bitcoin'i ise 19.5 ile Ethereum Classic (ETC), 18.3 milyon KRW ile de ETH takip ediyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version