Bitcoin Madencilerinden Tehlikeli Sinyaller mi Geliyor? BTC Madencileri Satışa mı Başladı?

btc analiz
Kriptosozluktv.com - Bitcoin fiyatı 69.00 dolara ulaşarak tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) ile yeni bir rekor kırdıktan sonra Bitcoin fiyatı için bir dönüm noktası olmuştu. Ardından gelen olumsuz haberler ve Elon Musk manipülasyonlarıyla bir düşüş trendine girdi. BTC fiyatı yazının yazıldığı sırada ise 43.600 dolar

Bitcoin Madencileri Saklamaya Devam Ediyor mu?

Bir başka kritik metrik olarak kabul edilen CryptoQuant'ın BITCOIN MPI verileri, madencilerin elinde bulundurdukları Bitcoin'leri satıp satmadığına dair verileri bizlere sunarken 2 Mart 2022 grafiklerin 2 seviyesine yaklaşmaya başladığını ve yazının yazıldığı sırada 1.08 seviyelerine geldiğini, madencilerin elinde bulunan Bitcoin (BTC)'lerin kısmen sattığını söyleyebiliriz. Ancak tehlikeli bölge 2 seviyesinin hala altında olduğunu da eklemek gerekiyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version