TRON (TRX), ICRYPEX'te Listelendi! TRON Nedir? TRX Nasıl Alınır?

Kripto para borsası ICRYPEX, popüler kripto para birimi Tron (TRX)'u listelediğini duyurdu!

ICRYPEX üyelik:

Yazının devamında "Tron nedir" "TRX nasıl alınır" gibi soruların cevabını bulacaksınız. Bu bilgiler ICRYPEX'in web sitesinden alınmıştır.

Tron (TRX) Nedir?

Tron’un (TRX) en büyük hedeflerinden biri, eğlence sektörleridir. Tron ağı ile ortaya çıkarılan içeriklerin kullanıcılara rahat bir şekilde sunulması amaçlanmaktadır. Tron’un öngörülerine göre bu hedeflerini başardıklarında global olarak içerik üreticileri; Tron üzerinden içeriğini paylaşabilecek, saklayabilecek ve üretebilecektir.

Tron, İnternet dünyasında var olan büyük merkezî yönetime bağlı içerik paylaşımı yapan online platformlara karşı bir bakış açısı sunuyor. Bu durumda en büyük amaçları, içerik üreticilerinin özgür ve kesintisiz bir şekilde ödeme almasını sağlamak oluyor.

Tron Nasıl Çalışır?

Başlangıçta Ethereum'a dayalı bir token olarak oluşturulan Tron, sonunda 2018'de kendi ağına geçti. Tron, aracıyı ortadan kaldırmak ve içerik üreticilerinin çalışmalarını doğrudan tüketicilere satmalarına izin vermek için blok zinciri ve eşler arası (P2P) ağ teknolojisinin özelliklerini kullanır. Yazılım geliştiriciler, Tron platformunda barındırılan uygulamalar oluşturmak için Solidity programlama dilini kullanır. Ağda kullanılan para birimi Tronix veya TRX'dir. Ağ kullanıcıları, içerik üreticilerine ve uygulamalara erişmek için doğrudan ödeme amacıyla TRX'i kullanır. İçerik oluşturucular Tron'a işlem ücreti ödemez. Tron, aşağıdaki amaçlardan yola çıkarak İnternet dünyasını iyileştirmeye çalışmaktadır: Verileri ücretsiz ve kontrolsüz hâle getirmek, Kullanıcıları doğrudan içerik paylaşımı için ödüllendiren bir içerik ekosistemi kurmak.

TRON Teknolojisi

Tron blok zinciri, bilgiyi üç ana katman üzerinden yönlendirmektedir. Bu ana katmanlar aşağıdaki gibidir: Depolama katmanı: Tron’da (TRX), blok depolamadan oluşan dağıtık depolama protokolü mevcuttur. Anlık işlemler ayrıca kolay güncellemeler amacıyla yapılan grafik veri tabanı kullanılmaktadır. Çekirdek katmanı: Tron platformunun temel katmanıdır. Akıllı sözleşmeler, hesap yönetimi ve konsensüs dâhil birçok parçayı burada görebilirsiniz. Uygulama katmanı: Geliştiriciler uygulama katmanı genelinde DApp oluşturup dağıtabilir ve işlemlerini özelleştirebilirken aynı zamanda düzenleyebilir.

Tron (TRX) Nasıl Alınır?

Kendi araştırmalarınız sonucu Tron yani diğer adıyla TRX almak isterseniz, ICRYPEX Kripto Para Borsası üzerinden TRX satın alabilirsiniz.

ICRYPEX Kripto Para Borsası üzerinden Tron (TRX) alım ve satım işlemlerinizi gerçekleştirmek için: Öncelikle "Yeni Üyelik" butonundan isim-soyisim, telefon ve e-posta adresi ve TC Kimlik No kısımlarını doldurarak sitemize üye olmanız gerekiyor.

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version