SW DAO'nun Odak Noktası Yılın İlk Yarısında Nerede Olacak?


2017 yılında kurulan SWD ekibi, çeşitli akademik geçmişlere sahip zorlu finans mesleklerini bir araya getiren SW DAO platformunu oluşturmayı başardı.

O zamandan beri, platform hızla gelişti ve çeşitli işbirlikleri ile sonuçlandı ve büyük bir topluluk oluşturdu. 2022 yılı geldiğinde, platform birkaç fikir daha uygulamaya odaklandı.

Yılın ilk yarısı için ana stratejiler

Yılın ilk bölümünde, TokenSet'leri kullanarak merkezi bir yaklaşımdan merkezi olmayan bir yaklaşıma geçmeyi içeren tokenleştirilmiş yatırım stratejisiyle başlamayı planladılar. İlk olarak Orijinal SW DAO ETH/BTC algolarının yanı sıra Quantum Momentum ETH/BTC'yi yayınlayacaklar.

31 Mart çıkışından bu yana Quantum Momentum ETH %830 artarken, SW DAO ETH başlangıcından bu yana %780 arttı. Bu yöntem uygulanırsa, yatırımcılar üst düzey halka açık blok zincirlerinde kendi kendini gözetim altında tutan Wall Street sınıfı öğelere erişebilecekler.

Toplulukların bu stratejilere yatırımı, yönetim ve performans ücretlerinin yanı sıra piyasa yapımı yoluyla SWD temettü havuzunu ve hazine fonu büyüklüğünü artıracaktır.

Platform Ethereum Katman 2'ye geçerken hızlı ve ucuz işlemler sağlayacak olan Polygon/Binance Akıllı Zincir geliştirme planı da olacak. Bu değişiklikle üyeler giriş/çıkış maliyetlerinden tasarruf edecek ve hazineleri daha az ürün yakacak.

Ayrıca platform, ürünlerini ve hizmetlerini BSC'ye bağlayarak SW DAO ürün hattının mevcut ETH kullanıcı tabanının ötesinde daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağlayacak. BSC köprüsünde reklam vermek tüketicilerin tokenize edilmiş öğelerine daha fazla erişim sağlamasına izin vererek TVL'lerini ve topluluk büyümesini artıracaktır.

Sonuncusu, Q2 ve Q3'te başlatılan Mobil Uygulama olacak ve SW DAO'nun en büyük yatırımı olacak. Tüm belirtilmiş ürün ve hizmetleri barındırmak için şık, kullanıcı dostu bir WEB3 uygulaması oluşturuyorlar. Ayrıca, Apple App Store veya Google Play Store'a erişimi olan herkes hizmetlerinden yararlanabilir.

SW DAO ve planları hakkında daha fazla bilgi

SW DAO platformunun amacı, kurumsal/profesyonel tüccarlar ve ortalama yatırımcılar arasındaki oyun alanını eşitlemek için bilgi ve deneyimlerini kullanarak finansı demokratikleştirmek isteyenler için daha iyi bir ortam sağlamaktı.

DeFi'de, SW DAO, başarıları arttıkça, yapılandırılmış ürünler ve türevler için endüstri lideri ve gidilecek yer olmayı hedefliyor.

2021'de proje, token sahiplerine yaklaşık 75.000 dolar temettü ödedi, MarketPeak topluluğu üyeleri için 600.000 dolardan fazla kar elde etti ve StackedInvest'te 24 milyon dolardan fazla yatırım fonu ticareti yaptı. Ve ekip bu hedefleri gerçekleştirebildiği için, bu yılın sadece çok daha fazlasını getirmesini bekleyebiliriz.

En son haberleri takip edin ve SW DAO'nun bu yıl nasıl yenilik sağladığını izlemeye hazırlanın.

-Basın bülteni-

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version