Bugün %15'ten Fazla Yükselişle Dikkatleri Üzerine Çeken Pangolin Nedir? PNG Nasıl Alınır?

icrypex pangolin png
Kripto para borsası ICRYPEX, Avalanche ekosisteminde bulunan kripto para birimi Pangolin (PNG)'i listeli olduğunu ifade etmek gerekiyor.

ICRYPEX üyelik:

Bu yazımızda "Pangolin nedir" "PNG nasıl alınır" gibi soruların cevabını bulacaksınız. Bu bilgiler ICRYPEX'in web sitesinden alınmıştır.

Pangolin (PNG) Nedir?

Pangolin, Avalanche ağı üzerinde çalışan merkeziyetsiz bir borsadır. Dileyen kullanıcılar, Pangolin’in yönetim token’ı olan PNG’yi kullanarak Pangolin üzerinde işlemler gerçekleştirebilir, DeFi ekosistemine dâhil olabilir. Pangolin, Avalanche ağı içerisindeki ilk ve en önemli merkeziyetsiz borsadır.

Dileyen kullanıcılar, Avalanche C-Chain’i kullanarak Pangolin’e kripto varlıklarını gönderebilir. Gönderilen kripto varlıklar, bir kripto para cüzdanı aracılığıyla Pangolin platformu ile eşlenir. Bunun ardından, platformda yer alan “SWAP”, yani “Takas” özelliğini kullanarak Pangolin üzerinden satın alımlar gerçekleştirilebilmektedir. Pangolin’i kullanarak gerçekleştirilen satın alımlarda sistem, otomatik olarak kullanıcıyı likidite havuzu içerisinde yer alan, talep ettiği token’lar ile buluşturmaktadır. Bu, tamamen otomatize ve merkeziyetsiz, yöneticisi olmayan bir sistem olduğundan Pangolin, demokratik yapısı ile de öne çıkmaktadır.

Pangolin’in yönetimi, kullanıcılar tarafından PNG Token kullanılarak gerçekleştirilir. PNG, Pangolin üzerinde alınan yönetim kararlarının gerçekleştirilmesinde, bu kararlarda kullanıcıların kesin yetkisinin bulunmasında önemli pay sahibidir. Bir kullanıcı, sahip olduğu PNG’ler ile Pangolin platformunun kaderini belirleyebilecek kararlarda söz sahibi olabilmektedir.

Pangolin, Avalanche ağını kullanmaktadır. Avalanche C-Chain ve Avalanche C-Chain USDT desteği bulunan ICRYPEX, Pangolin kullanıcılarına sunduğu destek ile Türkiye’de bir ilke imza atmış, dünyada aynı anda hem Pangolin’in Token’ı olan PNG’yi hem C-Chain USDT’yi hem de C-Chain desteğini bulunduran tek borsa hâline gelmiştir.

Pangolin (PNG), yalnızca demokratik yapısı ile değil, kullanıcısına sunduğu PNG Stake, Likidite Madenciliği gibi farklı özellikler ile de dikkat çekmektedir. ICRYPEX kullanıcıları, diledikleri gibi C-Chain’i kullanarak kendi C-Chain uyumlu kripto para cüzdanlarına PNG’lerini ekleyebilir, bu PNG Coin’leri diledikleri gibi kullanabilirler.

Pangolin Nasıl Kullanılır?

Pangolin, merkeziyetsiz bir borsadır. Oldukça önemli, kullanıcılar tarafından karşılık bulmuş bir DeFi platformudur. DeFi kavramının Avalanche üzerinde yer alan ilk ve en önemli karşılığı olarak öne çıkmaktadır.

Pangolin ve PNG Token, Türk yatırımcılar tarafından da oldukça sıkı şekilde benimsenmiştir. Türk kullanıcılar, Pangolin platformunda diledikleri işlemleri C-Chain desteği bulunan tek Türk kripto para platformu olan ICRYPEX Kripto Para Borsası üzerinden sürdürebileceklerdir.

Kullanıcılar, ICRYPEX cüzdanlarına sahip oldukları AVAX ve PNG’leri gönderebilir, dilerlerse doğrudan ICRYPEX üzerinden bu kripto para birimlerini satın alabilir.. Satın alma işleminin ardından, çekim işlemlerini Avalanche C-Chain kullanarak gerçekleştirmeli, sahip oldukları kripto para cüzdanlarına Avalanche’ı ve PNG’yi eklemelidirler.

Bunun ardından, bu cüzdan ile Pangolin platformuna bağlanarak platformun sunduğu pek çok avantajdan hızla faydalanmaya başlayabilirsin.

Pangolin’de birbirinden farklı pek çok işlev bulunur. Bunların her birine, PNG ve ICRYPEX entegrasyonunu kullanarak bağlanabilir, gelişmiş merkeziyetsiz finans işlemlerine ilk adımını tamamen Türkçe platformlar ve Türk kullanıcı desteği ile atabilirsin.

Pangolin’i ve PNG Token’ı kullanarak aşağıda yer alan merkeziyetsiz finans aksiyonlarını rahatlıkla, hızla ve Avalanche’ın düşük ağ ücretlerinden faydalanarak sağlayabilirsin.

  • DeFi Takasları
  • Likidite Havuzuna Katılım
  • PNG Staking
  • Yield Farming
  • Dilersen de sadece “PNG” Yatırımı
Bu maddelerin her biri, belirli bir düzeyin üstünde blok zinciri tecrübesi gerektirecektir. Konuyla ilgili ICRYPEX, her zaman yanında.

Pangolin (PNG) Nasıl Alınır?

Kendi araştırmalarınız sonucu Pangolin yani diğer adıyla PNG almak isterseniz, ICRYPEX Kripto Para Borsası üzerinden PNG satın alabilir, saklayabilir ve dilediğin zaman, PNG/TRY ve PNG/USDT tahtalarını kullanarak satış işlemlerini gerçekleştirebilirsin.

ICRYPEX Kripto Para Borsası üzerinden PNG alım ve satım işlemlerinizi gerçekleştirmek için öncelikle buradan üye olmanız gerekmektedir.

ICRYPEX’te 7/24 Müşteri Temsilcisi desteği, günlük kripto para analizleri ve gelişmiş pek çok farklı özelliğiyle PNG Token işlemleri gerçekleştirebilir, Avalanche ağının ilk ve en önemli DeFi projelerinden birine yatırım yapabilirsin.

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version