Son 1 Yılda %432 Yükseliş Yaşayan Enjin Coin Nedir? ENJ Nasıl Alınır?

Enjin ENJ Coin icrypex

Son 1 yılda %432 gibi bir yükseliş yaşayan ENJ, popülerliğini gün geçtikçe arttırmaya devam ediyor. Bu yazımızda son ise son bir yılda CoinGecko verilerine göre %432 civarı artış gösteren "Enjin Coin Nedir" "ENJ Nasıl Alınır" gibi sorularınızı yanıtlayacağız. Burada yazan bilgiler kripto para borsası ICRYPEX'in web sitesinden alınmıştır.

ICRYPEX üyelik:

Enjin Coin (ENJ) Nedir?

Enjin Coin, kısaltması ENJ olan Ethereum blok zincirinde ERC-20’de işlem gören DeFi uyumlu bir token’dır. Çevrim içi oyun platformlarında NFT’ler ve diğer dağıtılmış uygulamalar için kullanılan bir dijital para birimidir.

2009 yılında kurulan Singapur merkezli Enjin Şirketi, Enjin Coin’in etrafında inşa edilmiş bir pazar yeri, cüzdan ve geliştirici platformu da dâhil olmak üzere çeşitli blok zinciri ürünlerini barındırmaktadır.

Enjin Coin (ENJ) Nasıl Çalışır?

ENJ, oyunlar ile entegre olacak şekilde tasarlanmıştır; Enjin, fiziki paraya çevrilebilen dijital para birimi olarak kullanabilir ve NFT'leri satın almak, satmak ve takas etmek için Enjin cüzdanını kullanabilirsiniz.

Bir oyun platformunda, oyuncular birden fazla oyunda kullanılabilen ve çevrim içi bir pazarda kolayca transfer edilebilen veya satılabilen Enjin’de bir öge satın alabilir. Oyun içerisinde Enjin ile ödüller kazanabileceğiniz gibi kazanılan ödüller, Enjin Coin’e çevrilebilmektedir. Bir ek özellik olarak ENJ Coin’ler başka bir oyuna transfer edilebilmektedir. Oyuncuların tüm bunları yapabilmesi için Ethereum (ETH) tabanlı bir Enjin Coin (ENJ) cüzdanına sahip olmaları gerekmektedir. Enjin, oyun platformlarını daha kolay hâle getirebilmek ve kendi çözümlerini uygulamak için oyun şirketleri ile birlikte iş birliği yapmaktadır.

Enjin Coin’in (ENJ) Avantajları Nelerdir?

Enjin Coin’in Ethereum tabanlı ERC-20 token’ı olması ve ERC-1155 akıllı sözleşmelerini destekliyor olması token’ı oldukça avantajlı bir hâle getirmektedir. Enjin’in oyuncu odaklı olması ve kısa sürede 18 milyon oyuncuyu bünyesinde toplaması diğer oyun platformlarından bir adım öne çıkarmaktadır.

Samsung, PC Gamer, Unity, Lost Relics ve Spirit Clash gibi platformlarla iş birliği yapması oyuncuların kısa sürede dikkatini çekmeyi başarmıştır.

Enjin Coin Madenciliği Yapılır mı?

Enjin Coin, kendi blok zincirinde çalışmadığından Enjin Coin’i doğrudan çıkarmanın bir yöntemi yoktur. Bu, Ethereum blok zincirine bağlı dijital bir para birimidir. Yalnızca kripto para destekli oyun platformlarında, oyun ürünleri üretme ve satma karşılığında ENJ Coin kazanılır. Bunun için herhangi bir madencilik ekipmanına ihtiyaç yoktur.

Enjin Coin (ENJ) Fiyat Hesaplama

Enjin Coin hesaplama aracı, hesabınızda bulunan Türk Lirası (TL) karşılığında kaç ENJ olduğunu öğrenmemize yarayan kolay kullanım sağlayan bir yöntemdir. ICRYPEX hesaplama aracı ile güncel Enjin Coin fiyatının Türk Lirası karşılığındaki güncel değerini kolay bir şekilde buradan hesaplayabilirsiniz.

Enjin Coin (ENJ) Nasıl Alınır?

Geçtiğimiz günlerde kripto para borsası ICRYPEX, ENJ'i listelediğini duyurdu. Kendi araştırmalarınız sonucu Enjin Coin alıp satmak isterseniz ICRYPEX'i tercih edebilirsiniz. Düşük komisyon, 7/24  ilgili çağrı merkezi gibi birçok borsada olmayan imkanı sunarak kendini bir adım öne çıkaran kripto para borsası ICRYPEX'te, banka transferi ile Bitcoin, Ethereum, ENJ, SAND, MANA, SHIB, XRP, LTC, AVAX, DOT, BAT ve daha birçok kripto paraların alım satımını gerçekleştirebilirisiniz.

Icrypex web:
Icrypex Twitter:
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version