Kripto Paralarla Domain Trading'i Birleştiren Cloudname Nedir? Kullanıcılara Neler Sunuyor?

cloudname.com
Dünya genelinde kripto para sektörü popülerliğini arttırdıkça diğer sektörlere de ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Bu yazımızda Blockchain teknolojisinin ışığında oluşturulmuş Cloudname.com'dan bahsedeceğiz.

Cloudname Web Sitesi:

Cloudname Nedir?

Cloudname ekibinin web sitesindeki ifadelerine göre, alan adı (domain) trader'ları için oluşturulmuş bir platformdur. Aktif bir pazar yeri, gelişmiş analitik, NFT alanları, tokenizasyon, ve çok daha fazlasını sunduğu, kullanıcıların Alan Adlarından en iyi şekilde yararlanmalarını sağlamayı amaçlandığı ifade edilmektedir.

Ekibin ifadesine göre; Cloudname, alan yatırımını demokratikleştirmek ve tekellikten uzaklaştırmak her tür kullanıcıya (hem uzmanlar hem de yeni başlayanlar) erişim sağlamak ve tüm süreçlere çok sayıda hizmet ve araç eklemeyi amaçlıyor.

Ayrıca Cloudname'in CEO ve Kurucu Ortağı Davide Vicini, 2016'dan beri kripto para sektöründe olduğu daha önce Amun ve 21Shares gibi projelerde de yer aldığı söylenenler arasında.

cloudname
Cloudname Kullanıcılara Neler Sunuyor?

Cloudname kullanıcılarına, hem geleneksel hem de Blockchain alan adları olmak üzere yeni ya da sahip olduğunuz alan adlarının alım satımını yapma, ERC-20 token’ları ile alan adlarını token’ize edebilme, alan adı portföyünüzden pasif gelir elde etme fırsatı, gelecekteki pazar trendlerini tespit etmek için çok sayıda analitiği keşfetme, alan adı (Domain) canlı fiyat algoritması aracılığıyla domain'lerin doğru fiyatlandırılmasını sağladığı ifade ediliyor.

Ayrıca, ekibin ifadelerine göre; inovasyon dünyasını, Web 3.0'ı ve alan adı yatırımı dünyasını bir araya getirmeyi hedefleyen Cloudname, Domain piyasası henüz tam olarak gelişmedi, bu durumu değiştirmek ve herkesin kullanımına sunmak için projeyi oluşturdukları da aktarılanlar arasında.

Cloudname hakkında daha fazla detaya buradan bakabilirsiniz:
https://cloudname.com/en/about/
cname token
Cloudname Token Nedir?

Ekibin ifadesine göre, $CNAME token'ı rakiplerine göre benzersizdir, çünkü kripto para ve güçlü bir işletmenin (alan adı yatırımı) karşılaşmasının sonucu, CNAME, kullanıcıların platform seviyelerinde ilerlemelerini sağlayan bir yardımcı program token'ı olduğu ifade ediliyor.

3.8 milyon adet token satılacağı ve fiyatının da 0.06 dolardan başlayacağı da söyleniyor.

BSCScan verilerine baktığımızda CNAME Token'ın toplam arzı 9.000.000 adet gibi bir rakam görünmektedir. CNAME Token'ın BSCScan verilerine buradan ulaşabilirsiniz.

CNAME'de Hangi Gelişmeler Olacak?

Cloudname ekibinin duyurduğuna göre, CNAME Token için önümüzdeki günlerde şu gelişmeler olacak:

-20 Şubat'ta PolkaBridge'de piyasaya sürülecek
-21 Şubat'ta DODO'da piyasaya sürülecek
-21 Şubat'ta Synapse Ağı'nda başlatılacak
-22 Şubat'ta Pancake Swap'te satışı başlayacak
Cloudname'in Ortakları Var mı?

Cloudname'in web sitesine baktığımızda; projeyi finanse eden ve destekleyen ortaklarda borsa, banka gibi birçok firmaları görüyoruz. Bunlardan bazıları ise popüler kripto para borsalarından biri olan MEXC Global, Young Platform, China Polka. Ortaklıklar hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilir ya da aşağıdaki görsele bakabilirsiniz.
Coudname Web:
www.cloudname.com

Cloudname Twitter:
https://twitter.com/cloudnamecom

Cloudname Telegram:
https://t.me/cloudnameofficial

Cloudname Medium:
https://medium.com/@cloudname

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version