Cloudname - Kripto Sözlük AMA Etkinliğinde Neler Oldu? Tüm Soru ve Cevaplar!

Cloudname
Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti Telegram grubumuzda Cloudname AMA etkinliği gerçekleşti. Etkinliğe, Cloudname'in Sosyal Medya Yöneticisi Leonardo Saulle ve Jr. Pazarlama Sorumlusu Matthias Kiefer konuğumuz oldu. Etkinliğinde gerçekleşen soru ve cevapları sizler için burada derledik. Elbette burada anlatılanların hiçbirisi yatırım tavsiyesi değil, bilgi vermek amaçlıdır

Cloudname Web Sitesi:

S1- Biraz kendinizden bahseder misiniz? Kripto paralarla nasıl tanıştınız ve Cloudname'e nasıl dahil oldunuz?

Herkese merhaba, ben Matthias. Cloudname için Junior Pazarlama Sorumlusu olarak çalışıyorum. Kripto para sektöründe oldukça yeniyim. Kurucumuz Davide Vicini, sektöre yönelmem için bana ilham kaynağı oldu ve şimdi kripto para ve alan adı sektörünün potansiyeline ikna oldum! Bu alandaki hızlı gelişimin bir parçası olmak harika bir duygu!

Merhaba, ben Leonardo. Cloudname'in Sosyal Medya Yöneticisi ve tam bir alan adı meraklısıyım! Dijital veri uzmanıyım (daha yaygın olarak Data nerd olarak bilinir) ve pazar araştırmacısıyım. İnovasyonu seviyorum ve bu yüzden kripto para dünyasıyla tanışmak benim için çok doğal bir durumdu. Alan adı yatırımı dünyasının birkaç yıldır içindeyim ve toplumumuzdaki "isimlerin" büyük gücünü vurguladığı için her zaman ilgimi çekmiştir. Aslında, bugün dünyanın en büyük işletmeleri web'i bir vitrin olarak kullanıyor ve her web sitesi, şirketin adını mümkün olan en basit, en net ve en zarif şekilde göstermelidir. Bu yüzden alan adları yatırımı bana gerçekten iyi bir fırsat gibi göründü.

S2- Cloudname'i kısaca tanıtır mısınız? Projenin öne çıkan özellikleri nelerdir?

Cloudname, alan adları ticareti -geleneksel ve kripto- ve tokenizasyon için öne çıkan bir platformdur. Kullanıcı dostu arayüzü ve yenilikçi özel araçlarıyla Cloudname, token’laştırmayı, kiralamayı, alan adlarının ticaretini ve pazar trendlerini keşfetmeyi her zamankinden daha kolay hale getiriyor.

Defi.io, crypto.com veya meta.com alan adlarının değerinin ne kadar olduğunu hiç merak ettiniz mi? Ya da sahibi siz olsaydınız hayatınıza ne olurdu? Uzun lafın kısası, domain birçok insanın hayatını değiştirdi ve günden güne değiştirmeye devam ediyor.

Cloudname, alan yatırımını demokratikleştirmek ve tekellikten uzaklaştırmak, her tür kullanıcıya (hem uzmanlar hem de yeni başlayanlar) erişim sağlamak ve tüm süreçlere çok sayıda hizmet ve araç eklemek istiyor. Cloudname kullanıcıları şunları yapabilir:

📌 Hem geleneksel hem de Blockchain alan adları olmak üzere yeni ya da sahip olduğunuz alan adlarının alım satımını yapın.

📌 ERC-20 token’ları ile alan adlarını token’ize edebilir

📌 Alan adı portföyünüzden pasif gelir elde etme fırsatı

📌 Gelecekteki pazar trendlerini tespit etmek için çok sayıda analitiği keşfetme

📌 Alan adı canlı fiyat algoritmamız sayesinde alanlarınızı doğru fiyatlandırın

📌 Çekilişlerimiz ile oldukça havalı alanlar kazanın

Cloudname platformunda, CNAME token'ı, hesap seviyenizi büyütmek ve indirimler almak ve olduk.a havalı platform özelliklerine ve ödüllerine özel erişim elde etmek için gereklidir.

S3- Ekibiniz ve sizi Cloudname'e dahil eden ilham kaynağınız hakkında bilgi verir misiniz?

Memnuniyetle! Ekibimiz kendini işine adamış profesyonellerden oluşuyor: CEO'muz ve Kurucu Ortağımız Davide Vicini İtalya'dan ve 2016'dan beri kripto para sektöründe - belki birileri Amun ve 21Shares'i tanıyor, başından beri oradaydı ve şimdi Cloudname ile sizlere sallanıyor! Tüm ekip üyelerimiz, çoğumuz İsviçre'de olmak üzere, yıllardır VC, bankalar, kripto para ve teknoloji şirketlerinde başarılı bir şekilde çalışıyor ve küçük bir şirkette bu kadar çok deneyime sahip olmak harika.

Vizyonumuz, inovasyon dünyasını, Web 3.0'ı ve alan adı yatırımı dünyasını bir araya getirmek. Alan adı piyasası henüz tam olarak gelişmedi; biz onu değiştirmek ve herkesin kullanımına sunmak için buradayız! Bizi harekete geçiren arzu, her yatırımcının en düşük risk oranı ve mümkün olan en yüksek yatırım getirisi ile kendi servetini yaratmakta özgür olduğu bir piyasa yaratmayı hedeflemek.

📍Cloudname ekibinin tümüne buradan bakabilirsiniz! https://cloudname.com/en/about/

S4- Cloudname'in başarıları ve yol haritasında yaklaşan hangi aşamalar var?

Tabii ki, yol haritamızı kontrol etmek için bu güzel afişe bir göz atalım :) Beta platformumuzu iki hafta önce başarıyla başlattık ve topluluğumuzdan bu kadar çok abonelik ve geri bildirim almak oldukça zorladı bizleri! Ayrıca token satışımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz:

1️⃣ $CNAME PolkaBridge'de piyasaya sürülecek 📅 20 Şubat

2️⃣ $CNAME DODO'da piyasaya sürülecek 📅 21 Şubat

3️⃣ $CNAME Synapse Ağı'nda başlatılacak 📅 21 Şubat

4️⃣ Ayrıca PancakeSwap üzerinden $CNAME satın alabilirsiniz 📅 22 Şubat

5️⃣ Diğer CEX yakında açıklanacak!

🪙 0,06 dolardan başlayan fiyatlarla🪙

S5- Cloudname'in ortakları kimler? Projeye nasıl katkıda bulunuyorlar?

İşte bazı ortaklarımız hakkında genel bir bakış. Onlarla çalışmak ve bu kadar çok olumlu geri bildirim almak bir zevkti. Ortaklarımızdan bazılarını exchange platformları, VC ve bankalar olarak tanıyor olabilirsiniz, projemizi finanse etmemiz ve geliştirmemiz ve kripto para dünyasında tanınmamız için bizi destekliyorlar. Ortaklarımız, inovasyon, DeFi ve ayrıca geleneksel işletmelerde ve yatırım dünyasında çok fazla deneyime sahip.

S6- Cloudname'i diğer rakiplerinden farklı kılan neler?

Buna cevap vermeyi seviyorum! 😎 Cloudname, alan adı (domain) ticareti pazarındaki en gelişmiş özellikleri ve analiz araçlarını birleştirir. İster acemi ister deneyimli bir trader olun, Cloudname ile şunları yapabilirsiniz: alan adlarınızı belirtebilir, kazançları optimize edebilir, pasif gelir elde edebilir ve piyasa eğilimlerini tahmin edebilirsiniz.

Diğer alan sahipleriyle iletişime geçmek veya doğrudan platformlarına kaydolmak istiyorsanız:
https://app.cloudname.com

Discord kanallarına katılın:
https://discord.gg/rGDycah7Hc

S7- Güvenlik bir kullanıcı için her zaman en önemli şeydir. Platform güvenliğinizden bize bahseder misiniz?

Siber güvenlik tehdidi, projenin ilk aşamalarından beri üzerinde durduğumuz bir konu. Cloudname'in ilk sürümünden itibaren, kişisel bilgiler ve cüzdan anahtarları, yalnızca arka uç tarafından erişilebilen belirli bir veritabanında depolanır ve bu bilgiler belirli bir özel anahtarla şifrelenmiş olarak depolanır.

Uygulamaya uygun olmayan eylemlerden korunmak için Cloudname, 2 faktörlü bir kimlik doğrulama kullanıyor. Google Authentication ile 2 faktörlü kimlik doğrulama yapılabilir. OTP sırları, sunucu tarafından tutulan belirli özel anahtarla şifrelenen, yalnızca kullanıcı için bağlantılı belirli bir özel/genel anahtarla saklanır. Ödemeleri yönettiğimiz için, ödeme sağlayıcıları olarak Stripe (bizim için ödeme yöntemini saklayacak) ve PayPal'ı (iyi bilinen) seçtik.

S8- Son olarak Cloudname’in tokenomikleri ve yaklaşan IDO takvimi hakkında bir şeyler paylaşabilir misiniz?

Biliyorsunuz, $CNAME benzersiz bir token'dır, çünkü yenilikçi bir işletme (kripto) ile sağlam ve güçlü bir işletmenin (alan adı yatırımı) karşılaşmasının sonucudur: $CNAME, kullanıcıların platform seviyelerinde ilerlemelerini sağlayan bir yardımcı program token'ıdır!

$CNAME, Polygon'a entegre edilmiş bir ERC-20 token'ıdır ve IDO için 3,8 milyon token olacak, 0.06 dolardan başlayan fiyatlarla.

Coudname Web:

www.cloudname.com

Cloudname Twitter:
https://twitter.com/cloudnamecom

Cloudname Telegram:
https://t.me/cloudnameofficial

Cloudname Medium:
https://medium.com/@cloudname

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version