Metaverse Tabanlı Planet Ape Verse Nedir? PAV Token Nasıl Alınır?

Planet Ape Verse
Kripto para projeleri popülerleştikçe Dünya genelinde yeni kripto para projeleri ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu yazımızda Metaverse projesi olan Planet Ape Verse nedir, nereden alınır gibi soruları yanıtlayacağız. Burada anlatılanlar yatırım tavsiyesi değil, tamamen bilgi vermek amaçlıdır.

Planet Ape Verse Web sitesi:

Planet Ape Verse Nedir?

Metaverse tabanlı Planet Ape Verse ekibinin yaptığı açıklamaya göre; Planet Ape Verse, oyuncuların oyun içinde oynayabilecekleri, oyundaki eşyaları alıp satabilecekleri ve sanal dünyadaki deneyimlerinden para kazanabilecekleri, maymunlar gezegeni (Planet of the apes) için savaştan ilham alan metaverse tabanlı bir oyundur.

Planet Ape Verse'ün token'ının adı PAV'dır. $PAV, oyuncuların pazarda NFT oyun içi varlıklarını satın almalarına ve satmalarına izin veren ana yardımcı program token'ıdır.

Planet Ape Verse'ün sadece bir oyun değil, topluluğun oyundan zevk alması, birlikte vakit geçirmesi, düzenlenecek etkinliklerden keyif alması ve daha pek çok şey için sosyal bir platform olması hedeflendiği ifade edilmekte.
$PAV Token'ın toplam arzı 1,000,000,000,000,000 adet. Yazının yazıldığı sırada ise 2.018 adreste bulunuyor ve 10.995 kez transfer edildiğini görüyoruz. Daha fazla ve güncel bilgiye BSC Scan'den ulaşabilirsiniz.
planet ape verse bscscan
Planet Ape Verse projesinin Twitter hesabına buradan ve Telegram kanallarına da buradan ulaşabilirsiniz.

Planet Ape Verse'ün web sitesindeki yol haritasına baktığımızda 1. aşamada tüm maddeleri gerçekleştirdiklerini görüyoruz. 2. aşamada ise CoinMarketCap ve CoinGecko listelemelerinin kaldığını, ifade edebiliriz. Planet Ape Verse şu an 2.000 holder sayısına ulaştığını söylemekte yarar var.
Planet Ape Verse (PAV) Nasıl Alınır?

Burada anlatılanların hiçbiri yatırım tavsiyesi değil, bilgi vermek amaçlıdır. Her şeyden önce MetaMask cüzdanına sahip olmanız ve MetaMask cüzdanınızı Binance Smart Chain'e bağlamanız gerekiyor. MetaMask, BSC'ye nasıl bağlanır buradan öğrenebilirsiniz. Ancak bu işlemleri yapacağınız tarihlerde değişiklikler gösterebilir, mutlaka güncel bilgileri edinerek hareket edin.

MetaMask'e BNB nasıl gönderilir?

Bu işlem çok basit, MetaMask'i Binance Smart Chain'e bağladıktan sonra, MetaMask'te BNB adresinizi yani BEP20 (BSC) kopyalayıp bu adrese BNB göndermeniz gerekiyor. Örneğin Binance'ten MetaMask'e BNB gönderirken BEP20 (BSC) ağını seçtiğinize emin olun. İlk defa transfer yapıyorsanız, yanlış yapmadığınızdan emin olmak için önce küçük miktarlarla deneyin.

Kendi araştırmalarınız sonucu PancakeSwap'ten PAV Token alım işlemini gerçekleştirmek isterseniz (ufak paralarla yapmanızı öneririz). PancakeSwap'e buradan giriş yapın. Ardından sayfayı aşağı indirerek Buy PancakeSwap görseline gelin ve tıklayın.

Sonrasında PancakeSwap adresine yönlendirileceksiniz.

Karşınıza çıkan ekranda "I understand" kısmına tıklayıp "Import" butonuna tıklayın. MetaMask cüzdanınız kurulu ve BSC ağına bağladıktan sonra ise hemen ardından karşınızda açılan sayfada sağ üstten "Connect" butonuna tıklayıp MetaMask'i seçmeniz gerekiyor. PancakeSwap'ten işlem yaptığınıza mutlaka emin olun. Bazen bilgisayar korsanları, sitelerin sahtelerini yapıp kendi adreslerini oraya yerleştirebiliyorlar.
planet ape verse pav token nasıl alınır how to buy
Şimdi karşınıza çıkan ekran PancakeSwap'in "Exchange" kısmı. Burada üst kısımda BNB işareti göreceksiniz. Oraya BNB miktarını yazmanız gerekiyor. Bunu yazdıktan sonra alt kısımda $PAV Token'ın miktarı yazacak. Bu satın alım sonrası elimize geçecek ortalama PAV Token miktarı. Ancak bu miktarlar anlık fiyatlara göre değişkenlik göstereceğini sakın unutmayın.
Planet Ape Verse Whitepaper:

Anlatılanlar yatırım tavsiyesi değildir, bilgi vermek amaçlıdır. Daha fazla ayrıntıya ihtiyacınız olursa ya da destek almak isterseniz Planet Ape Verse'ün Telegram grubuna buradan katılarak sorularınızı sorabilirsiniz.

Planet Ape Verse Web:
https://planetapeverse.com


Planet Ape Verse Twitter:
https://twitter.com/PlanetApeVerse

Planet Ape Verse Telegram:
https://t.me/PlanetApeVerse

Planet Ape Verse Medium:
https://medium.com/@planetapeverse
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version