KuCoin’den Ödüllü Yeni Yıl Etkinliği! KuCoin & Metaverse Türkiye Özel Toplamda 5.000 Dolar Ödül

kucoin

Metaverse, fiziksel gerçeklikteki insanların temel olarak gördükleri veya etkileşime girdikleri her şeyi, sanal alandaki kendi özelliklerini bile emülatörler aracılığıyla yeniden yaratabilecekleri ve en önemlisi fiziksel dünyaya geri gerçek değeri aktarabilecekleri gelişmiş bir sanal alan oluşturur.


Kucoin bilgi:

https://www.kucoin.com/r/rJL7G1B


Kucoin Metaverse Ticaret Alanında bulabileceğiniz Metaverse'yi gerçeğe dönüştürmek söz konusu olduğunda, metaverse alanındaki birkaç umut verici proje şimdiden buna öncülük etmeye başladı bile, Bloktopia (BLOK) 10 gün içinde, çıkış fiyatının 700 katına ulaştı ve yine bir Kucoin ön satış(spotlight) projesi olan VR 225 kata kadar yükseldi. Ayrıca KuCoin Spotlight'da Ön Satışı yapılacak olan yaklaşan projeleri KuCoin zerinden takip edebilirsiniz.


Türkiye Kucoin kullanıcılarına özel Kucoin Metaverse Türkiye Karnavalı'nın yaklaşan AMA'sını duyurmaktan heyecan duyuyoruz, iPhone 13 Pro, Airpods, Kucoin Gizemli Hediye ödülleri ve daha fazlasını içeren 5000 dolarlık ödülden pay kazanma fırsatı için katılmayı unutmayın.


AMA tarihi: 19 Aralık 18:00


Yer: Kripto Sözlük Telegram


Konuk: Kafkas Sönmez

AMA için katılımcımız Kafkas olacak. Kafkas yıllardır kripto topluluğunda aktif ve şu anda KuCoin Türkiye'nin Ülke Yöneticisi.

Etkinlik detayları:


Etkinlik zamanı: 16-22 Aralık 


Etkinlik 1: Yeni Üye Karnavalı: 5000$ değerinde Ödül - iPhone 13 Pro ve 10 Adet Airpod Hediye


(Katılımcıların 15-22 Aralık tarihleri ​​arasında KuCoin’e yeni kayıt olmuş olmaları gerekmektedir.)


1- Formu doldurun: Form için tıklayın


2- 1000 USDT ödül havuzunu eşit olarak paylaşmak için ve kendi araştırmalarınız sonucu etkinliğe katılmak isterseniz en az bir kez KuCoin'e para yatırma ve işlem yapma şartı bulunmaktadır.


3- Etkinlik döneminde en fazla ticaret hacmine sahip ilk 10 katılımcı, 1000 USDT değerinde metaverse coinini eşit olarak paylaşacak ve 11-20 arasındaki kullanıcılar 500 USDT değerinde metaverse coinini eşit olarak paylaşacaktır. İlk 20'nin tamamı 3 ay boyunca VIP+2 avantajları elde edecek.


4- Tüm başarılı a ve b etkinliği katılımcıları için, yeni yıl hediyesi olarak 10 Airpod ve 10 gizemli hediyeyi vermek için rastgele 10 şanslı kullanıcı seçilecek.


5-

Not:

1- Katılımcıların hak kazanabilmeleri için etkinlik formunu doldurmaları gerekmektedir.

2- Yalnızca iPhone 13 Pro Çekilişine katılmak için yeni üye olma zorunluluğu bulunmamaktadır. (Daha önce üye olmuş olanlar da katılabilir)

3- Ödüller 31 Aralık 2021'den önce dağıtılacaktır.


Bu makale Kucoin tarafından hazırlanmıştır, ödüller Kucoin tarafından verilecektir. Etkinlik, ödül ve ödüllerinin dağıtımının Kripto Sözlük ile bir ilgisi bulunmamaktadır.


KuCoin Türkiye Sosyal Medya hesaplarını takip ederek KuCoin Türkiye'ye özel en son promosyon ve etkinliklerden haberdar olun:


Kucoin TR Teleram

Kucoin TR Twitter

Kucoin TR Destek


YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version