FED Faizleri Açıklarken, Kripto Sözlük Canlı Yayınını Anlık 7.000'den Fazla Kişi İzledi!

kripto sözlükDün akşam Kripto Para piyasası tarihi anlardan geçerken, Kripto Para topluluğunun gözü kulağı dün akşam saat 22:00'de açıklanacak olan ABD FED'in faiz kararlarındaydı.

Kripto Sözlük Youtube:

Bitcoin ve Altcoin'ler için oldukça önemli olan faiz kararlarını yakından takip eden Türk kripto para topluluğu, Kripto Sözlük canlı yayınından FED'in faiz kararlarını anında öğrenebilme fırsatı buldular.

Eren Caner'in yorumuyla tam 2 saat 15 dakika süren canlı yayında, anlık olarak 7.257 kişi izleyici vardı. Kripto Sözlük canlı yayınında küresel piyasaları ve kripto para piyasasını yakından ilgilendiren haberlerle birlikte, Bitcoin analizi, Altcoin analizlerine de yer verilirken FED'in faiz açıklaması anında izleyicilere aktarıldı. FED'in faiz açıklamasınan sonra ayrıca FED başkanı Jerome Powell'ın basın açıklamasında ifade ettiklerini yorumlayan Eren Caner, ayrıca izleyicilerin istekleri doğrultusunda da Altcoin analizleri gerçekleştirdi.

Ayrıca canlı yayın sonradan video olarak paylaşıldı ve anlık olarak 56.000'den fazla kişinin izlediği görülüyor.
kripto sözlük
Kripto Sözlük canlı yayın izleyicileri FED Faiz kararını önceden tahmin etti!

Dün akşam FED'in faiz açıklamaları beklenirken Kripto Sözlük Youtube canlı yayınını binlerce kişi izliyordu, yayın esnasında izleyicilere bir anket ile FED'in faiz kararının ne olacağı soruldu.

Toplamda 10.894 kişinin katıldığı ankette sonuçlar %71 arttırmayacak, %29 ise arttıracağı şeklindeydi.
kripto sözlük
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version