DOGE'un Kurucusu Açıkladı! Elinde Ne Kadar Dogecoin Var ve DOGE'a Geri Dönecek mi?

Doge coin

2013 yılında Dogecoin'in kurucu ortağı olan, ancak artık bu projede yer almayan Billy Markuscüzdanında ne kadar Dogecoin bulunduğunu açıkladı. DOGE kodlamaya geri dönmeyi planlayıp planlamadığı sorulduğunda, nedenlerini paylaşarak bunu bir daha asla gerçekleşmeyeceğinin altını çizdi.

Dogecoin'in kurucusunun ne kadar Dogecoin'i var?

Yakın tarihli bir tweet'te Markus, Dogecoin hayranlarına artık projede olmadığı için kendisinin de düzenli bir DOGE topluluğu üyesi olduğunu ifade etti. Ancak Markus, düzdanında hala 220.000 Dogecoin bulunduruyor.

Markus, kripto para topluluğunda kimseye hiçbir şey borçlu olmadığı için attığını tweet'lerin konusunu seçmekte özgür olduğunu bir kez daha belirtti. Bununla birlikte, kripto para alanını iyileştirenleri teşvik etmeye ve kendi görüşünde olmayanları cesaretlendirmeye devam edeceğini vurguladı.

Markus neden Dogecoin'e dönmeyecek?

Bir takipçisinden gelen bir tweet'i yanıtlayan Billy Markus, bir daha asla Dogecoin kodlamaya dönmeyeceğini belirterek "Ben onun resmi lideri olmayacağım" ifadelerinde bulundu.

Dogecoin bu yıl sekiz yaşına girdi2021'in başlangıcından bu yana %6.943 gibi büyük bir artış yaşadı ancak şu anda 8 Mayıs'ta ulaşılan tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.7376 dolardan %76.1 daha düşük seviyede.

DOGE'da bu yılki en önemli olaylardan biri, milyoner Elon Musk'ın Tesla'nın bazı ürünlerinin Dogecoin ile satılacağını duyurması olmuştu. Ancak bu satışların ne zaman başlayacağını belirtmedi.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version