Cronos'taki İlk AMM Projesi VVS Finance (VVS), Crypto.com'da Listelendi!

VVS coin Crypto.com'da listelendi

Crypto.com Üyelik:

Crypto.com resmi Türkiye kanalı:

Popüler kripto para platformu Crypto.com, dünya genelinde verdiği reklamlarla birlikte yeni kripto para birimlerini listelemeye devam ediyor.

VVS Crypto.com Borsasında Listelendi!

Crypto.com bu sefer, Cronos'taki ilk AMM projesi olan VVS Finance'i (VVS) listelediğini duyurdu. Kullanıcılar artık CRO, ETH, WBTC, USDC, USDT ve DAI dahil olmak üzere desteklenen token'lar listesine ekleyerek Cronos aracılığıyla VVS Finance (VVS) işlemleri gerçekleştirebilir.

Crypto.com'da listelenen VVS coin'e kullanıcılar hem uygulamadan hem de web exchange'den ulaşabiliyor.

Crypto.com'a buradan üye olabilirsin:

https://crypto.com/exch/kriptosozluk

VVS nedir?

Crypto.com'da listelenen VVS coin, kitlelere protokoller geliştirmek amacıyla tasarlandığı ifade ediliyor. Herkesin token takas etmesi, getiri elde etmesi ve eğlenmesi amacıyla oluşturulmuş DeFi platformudur. VVS Finance, Otomatikleştirilmiş bir Piyasa Yapıcı Merkezi Olmayan Borsadır, bu nedenle geleneksel bir merkezi borsanın aksine herhangi bir aracı veya emir defteri yoktur. VVS Finance, platformun uzun vadeli sürdürülebilirliğini ve gelişmesini teşvik etmek için ilgili tüm taraflara teşvikler sunmak için Token Ekonomisinde ayarlamalar yaptığı söyleniyor.

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version