ICRYPEX'ten Gökçe Çalışan: "Morgan Stanley'den 300 Milyon Dolarlık BTC Yatırımı!" BTC, ETH ve Daha Birçok Altcoin Analizi

icrypex

ICRYPEX'e üye olmak için tıklayın 

Kripto para borsası ICRYPEX Hazine Uzmanı Gökçe Çalışan, Metaverse evrenini ve madencilerin Bitcoin tutumunu değerlendirirken BTC analiziyle birlikte RSI verilerini ICRYPEX Kripto Zoom programında değerlendirdi

Önemli Kripto Para Haberleri

ICRYPEX borsasından Gökçe Çalışan, Kripto Zoom programında kripto paralar için önemli haberlere değindi. İşte o haberler:

Hindistan tarafında birçok kez yasaklama haberi gelirken dün tekrar kripto paralarda bir yasaklama haberi çıktı, Gökçe Çalışan'ın ifade ettiğine göre, Hindistan'da son yasaklamayla birlikte kripto paralar bir yatırım aracı olarak yasal olduğunu, ancak kripto paraların bir ödeme yöntemi olarak yasaklandığını söyledi. Ek olarak Hindistan'ın bu kararı almasının sebebinin ise merkez bankası destekli dijital para (CBDC) biriminin ödeme aracı olarak kullanılması istediğini söyledi.

Kripto paralarla ilgili önemli haberlerin devamını buradan izleyebilirsiniz.

Morgan Stanley ve Bitcoin

Gökçe Çalışan, son çıkan haberlere göre Morgan Stanley'in elinde 300 milyon dolarlık Grayscale trust'ı bulundurduğunu ve açıklanan verilere göre 3. çeyrekte 2. çeyreğe göre %71 daha fazla elinde bulundurduğunu ve Morgan Stanley'in Bitcoin'e olan yatırımının ciddi oranda arttırdığını aktardı.

ICRYPEX'in Mobil Uygulaması Geliyor!

ICRYPEX kullanıcılarını yakından ilgilendiren bir gelişme de mobil uygulama için kendi bünyelerinde bir çalışma sürdürdüklerini aktaran Çalışan, rakip ve örnek olarak yurt dışındaki borsaları kullandıklarını ve başarılı bir mobil uygulamanın artık son aşamada olduğunu, birkaç hafta içerisinde IOS platformlarına mobil uygulamanın geleceğini ifade etti.

4.3 Milyar Dolarlık ETH Yakıldı

ICRYPEX'ten Gökçe Çalışan, yakılan ETH miktarının 1 milyonu geçtiğini ve 4.3 milyar dolarlık bir değere sahip olduğunu, ayrıca bunu CoinMarketCap'te bir sıralamaya sokarsak 40. sıralara geldiğini ifade etti.

Ethereum Burn nedir, ETH yakma ne anlama geliyor, neden önemlidir gibi soruların cevabını ICRYPEX'in videosundan öğrenebilirsiniz.

Bitcoin ve Altcoin Analizleri

ICRYPEX'ten Gökçe Çalışan'ın Bitcoin, ETH, BAT, XRP, LINK, AVAX, PNG, FTM, ALGO, DOT ve HOT analizlerini buradan ya da aşağıdan izleyebilirsiniz.

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version