CoinDCX, Hindistan'daki Regülasyonlar İzin Verir Vermez Halka Arz Planlıyor

CoinDCX, Hindistan'daki Regülasyonlar İzin Verir Vermez Halka Arz Planlıyor

Hindistan'daki kripto para borsası CoinDCXkurucu ortağı Neeraj Khandelwal'ın ifadesine göre, regülasyonlar izin verir vermez ilk halka arzı gerçekleştirmeyi planlıyor. Khandelwal 

“CoinDCX'in halka arzı ile bir güven düzeyi aşılamak istiyoruz.”

Khandelwal, “Hükümet veya durumlar bize izin verir vermez halka arz için çalışacağız” dedi. Halka arz, tıpkı Coinbase halka arzının kripto piyasalarına çok fazla güven verdiği gibi gibi, benzer şekilde, CoinDCX'in halka arzı ile benzer bir güven düzeyi vermek istediğini söyledi.

Khandelwal, firmanın regülasyonlara bağlı olarak kesin bir karara varacağını ve sektörü daha da büyütmek için kesinlikle buna bakacağız” dedi.

Hindistan'ın merkezi hükümeti kripto para birimlerini regüle etmek için bir yasa tasarısı hazırlıyor

Merkezi hükümet kripto para birimlerini regüle etmek için bir yasa tasarısı hazırlarken CoinDCX'in genişleme planları, endüstrinin Hindistan'daki geleceği için kritik bir zamanda geliyor. Merkez bankası, dijital para birimi üzerinde çalışırken ödeme yöntemlerinde kripto para birimlerinin yasaklamak istiyor. Ancak hükümet, Blockchain teknolojisini teşvik etmek için istisnalara açık görünüyor. Hintli regülatörler, gelişen endüstriye karşı duruşlarında ileri geri gittiler. Ülke, 2018'de kripto para işlemlerini etkin bir şekilde yasaklamıştı, ancak bu kısıtlama geçen yıl Yüksek Mahkeme tarafından kaldırıldı. Khandelwal, önerilen mevzuatın yatırımcılar ve CoinDCX gibi firmalar için netlik sağladığı için olumlu bir etkisi olacağını söyledi.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version