PayPal'ın Kurucu Ortağı Peter Thiel'den Bitcoin Açıklaması

paypal bitcoin

Bitcoin dün 67.000 dolar ile yeniden tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığında, PayPal'ın kurucu ortağı ve milyarder girişim kapitalisti Peter Thiel, daha fazla Bitcoin satın alması gerektiğini söyledi. 20 Ekim'de Bloomberg'in haberine göre, politika düşünce kuruluşu Lincoln Network tarafından Miami'de düzenlenen bir röportajda kripto para birimleri, merkez bankaları ve yapay zekadan (AI) bahsetti. Peter Thiel, “Sadece Bitcoin satın almanız gerekiyor” dedi ve ekledi: “ Yetersiz yatırım yaptığımı hissediyorum.”

Bitcoin rallisi kesinlikle küresel merkez bankaları için büyük bir endişe kaynağı

Thiel'e göre, Bitcoin rallisi kesinlikle küresel merkez bankaları için büyük bir endişe kaynağı. Thiel, kripto para biriminin yeni tarihi zirvelerine yükselişinin “kesinlikle bize merkez bankaları için tam bir iflas anında olduğumuzu söylüyor” dedi.

PayPal kurucu ortağı, yapay zekayı kripto paranın ademi merkeziyetçilik gücüne karşı bir rakip olarak görüyor

Röportajda PayPal kurucu ortağı Thiel, yapay zekayı kripto paranın ademi merkeziyetçilik gücüne karşı bir rakip olarak görüyor. AI, özellikle de düşük teknolojili gözetim biçimi, esasen komünisttir" diyerek, AI'nın "dünyayı yok edecek" bir teknoloji olduğunu da sözlerine ekledi. Thiel'in 1998'den beri kurucu ortağı olduğu PayPal, geçen yıl kripto para birimlerini kendisine entegre etti. Şirket, geçtiğimiz Ekim ayında Bitcoin diğer kripto para birimleri satın alma ve satma olanağı sağlama planlarını resmen duyurmuştu.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version