ICRYPEX’ten Gökçe Çalışan: "Bitcoin ETF Onayı Çok Yakın!" BTC 60.000 Dolara Hazır mı? 10 Altcoin Analizi!

icrypex.com

Kripto para borsası ICRYPEX'ten Gökçe Çalışan, Youtube videosunda Bitcoin, Ethereum hakkında önemli açıklamalarda bulunurken ABD'de ETF onayı hakkında detaylara yer verdi.

ICRYPEX üyelik:

Kripto Paralarda Neler Oluyor?

ICRYPEX borsasından Gökçe Çalışan, kripto para piyasasının büyüklüğünün 2.54 trilyon dolara ulaştığını ve bir artışın olduğunu, videonun çekildiği sırada Bitcoin 59.289 dolarlarda olduğunu, Ethereum'un ise 3.811 dolarda olduğunu, piyasanın genel olarak yeşil olduğunu söyledi. ICRYPEX Youtube kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

SEC'den Bitcoin ETF'leri Hakkında Tweet!

Gökçe Çalışan, SEC eğitim hesabı tarafından Bitcoin ETF'i ile ilgili tweet atıldı, ETF ile ilgili bir eğitim veriliyorsa bu onayın geleceğini aktardı.

Bitcoin ETF'lerinin onaylanabileceği olası tarihler için videoyu buradan izleyebilirsiniz.

1.6 Milyar Dolarlık Bitcoin Alındı

ICRYPEX'ten Gökçe Çalışan, Youtube videosunda CryptoQuant'ın CEO'sunun duyurusuna göre, 5 dakikalık bir süre içerisinde 1.6 milyon dolarlık Bitcoin satın alımı gerçekleştiğini aktardı.

Uzun Vadeli Yatırımcıların BTC'ye İlgisi

Gökçe Çalışan, grafiklere göre uzun vadeli yatırımcıların ciddi oranda Bitcoin aldığını, kısa vadeli yatırımcılarda rekor seviyede bir düşüş olduğunu aktardı. Kurumsal taraflarda ise geçen hafta fonlara çok fazla giriş olduğunu söyledi. Google Search'e bakıldığında Bitcoin'in fazla aranmadığını, bireysel yatırımcılarda bir FOMO olmadığını da sözlerine ekledi.

Dakikada 5.25 Ethereum Yakılıyor

Çalışan, son videosunda dakikada 5.25 ETH yakıldığını ve bunun da yıllık olarak 2.8 milyonluk bir Ethereum yakımına denk geldiğini söyledi.

Ayrıca Glassnode verilerine göre, 1 ve üzeri ETH tutan adreslerde tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) durumu söz konusu olduğunu, bundan kaynaklı da Ethereum tarafında ciddi bir talep olduğunu aktardı.

ICRYPEX'ten Gökçe Çalışan, Ethereum'un neden yükseldiğini yorumlarken Bitcoin, Ethereum, XRP, AVAX, LINK, FTM, ALGO, XLM, DOT, HOT ve MKR analizlerini Youtube videolarında paylaştı. Videoyu buradan ya da aşağıdan izleyebilirsiniz.


YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version