Bitcoin'de Önemli Analiz! ETH'de Hedef Neresi? XRP, AVAX, LINK, BAT Analizleri

icrypex 28 ekim bitcoin analizi
ICRYPEX kripto para borsası uzmanlarının hazırladığı 28 Ekim 2021 tarihli Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Chainlink (LINK), Basic Attention Token (BAT), Avalanche (AVAX) analizlerini Kripto Sözlük izleyicileri ve okuyucuları için paylaşıyoruz.

BAT, LTC, LINK ve günlük kripto para analizleri için, ICRYPEX'in kripto para analiz sayfasına bakabilirsiniz.

BTC Analizi
btc analizi
ICRYPEX'in günlük analizinde Bitcoin
Sabah saatlerinde yaklaşık yüzde 0,60 oranında değer kaybeden Bitcoin 62.509 $ seviyesinde fiyatlanıyor. Dijital varlık fonu yöneticisi CoinShares'e göre, kripto yatırım ürünleri geçen hafta 1,47 milyar ABD dolarlık rekor giriş gördü ve Bitcoin girişlerin %99'unu oluşturdu. Yönetim altındaki toplam kripto varlıkları da 79,2 milyar ABD doları ile yeni bir zirveye ulaştı.

BTC/USD'yi paritesini 
teknik anlamda incelediğimizde 20 Temmuz itibarıyla var olan yükselen kanal içinde fiyat hareketine devam eden Bitcoin, kanal üst bandından gördüğü tepki sonrası 7 günlük DEMA'nın 14 günlük DEMA'yı aşağı yönlü kesmesiyle gelen sat sinyali ile birlikte geri çekilme yaşadı. Fibo'78,60 dilimine denk gelen 60.236 $ seviyesinde destek bulan BTC'de hafif toplarlanma söz konusu. Günlük periyotta MACD'den sat sinyali geldiğini görüyoruz. DEMA'lar toparlanır ve tekrar al sinyali verirse, Bitcoin tekrar yükselişe geçebilir.

Dirençler:
63.552 / 64.543 / 65.425

Destekler:
61.679 / 60.797 / 59.806

ETH Analizi
eth analizi
Ethereum Analizi: Sabah saatlerinde yaklaşık yüzde 0,30 oranında değer kaybeden Ethereum 4208 $ seviyesinde fiyatlanıyor. Kripto para piyasasında yaşanan son fiyat hareketlerine baktığımızda, son 1 haftalık periyotta ETH'nin Bitcoin'den daha iyi performans gösterdiğini ve Bitcoin'e göre yaklaşık yüzde 14 oranında değer kazandığını görüyoruz.

ETH/USD paritesini teknik anlamda ele aldığımızda 
hafta sonu ortalamanın altında işlem hacmi ile işlem gören ETH, dün ,yaklaşık yüzde 3,5 oranında değer kazancı ile günlük kapanışlar itibarıyla yeni zirve seviyesine ulaştı. 11 Ekim itibarıyla var olan yükselen trendinin üzerinde fiyat hareketine devam eden ETH'de, dün bültende de belirttiğimiz gibi bu trend aşağı yönlü kaybedilmediği sürece TOBO formasyon hedefi olan 4600 dolar fiyat hedefimiz geçerliliğini koruyor.

Dirençler:
4271 / 4336 / 4419

Destekler:
3975 / 4040 / 4123

AVAX Analizi
avax analizi
Sabah saatlerinde yaklaşık yüzde 1,20 oranında değer kazanan AVAX 70,57 $ seviyelerinde fiyatlanıyor. AVAX/USDT paritesini teknik anlamda incelediğimizde 18 Ağustos tarihinden itibaren var olan yükselen kanal içinde fiyat hareketine devam eden AVAX, geçtiğimiz hafta 50 günlük hareketli ortalamasını yukarı yönlü kırdı günlük periyotta üzerinde kalıcılık sağladı. Aynı zamanda 19 Ekim'de gelen DEMA kesişimleriyle birlikte yükseliş yönünde ivme yakalandı. Günlük periyotta incelediğimizde MACD'den gelen al sinyalinin korunduğunu görüyoruz. AVAX için daha önceki bültenlerde de belirttiğimiz gibi bir sonraki teknik hedef kanal orta bandına denk gelen 87 dolar seviyelerinde bulunuyor.

Dirençler:
74,26 / 77,54 / 82,08

Destekler:
58,62 / 61,90 / 66,44

XRP Analizi
ripple analizi
Sabah saatlerinde yaklaşık yüzde 1,95 oranında değer kazanan Ripple 1,1102 $ seviyelerinde fiyatlanmaktadır. XRP/USDT paritesini teknik anlamda ele aldığımızda dün hafif yükselişlerin yaşandığı XRP tarafında teknik görünüm anlamında değişiklik söz konusu değil. 10 Ekim itibarıyla var olan alçalan trendinin altında fiyat hareketine devam eden XRP, 50 günlük hareketli ortalaması üzerinde tutunuyor. Günlük metriklere bakıldığında MACD'den gelen sat sinyalinin devam ettiğini görüyoruz. Bu sabah tekrar alçalan trendini test eden XRP, bu seviyeden 4. kez direnç gördü. 50 günlük hareketli ortalamasının altında günlük kapanış gerçekleşmediği sürece tekrar alçalan trendini yukarı yönlü kırması beklenir.

Dirençler:
1,1315 / 1,1476 / 1,1711

Destekler:
1,0523 / 1,0684 / 1,0919

BAT, LINK, LINK ve günlük kripto para analizleri için, ICRYPEX'in kripto para analiz sayfasına bakabilirsiniz.

Kripto para analizi için ICRYPEX'e teşekkür ederiz.


Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version