Dünyanın İlk NFT Destekli Edis Fan Token Nedir? Edis Fan Token ICRYPEX'ten Nasıl Alınır?

NFT destekli Edis fan token nedir, Edis Fan token nasıl alınır


Edis Fan Token Nedir?

Edis Fan Token, ICRYPEX Kripto Para Borsası ve Edis iş birliği ile hazırlanmış dünyanın ilk NFT destekli Fan Token projesidir. Edis Fan Token ERC-20 tabanlı bir ‘’utility’’ token'dır.

Edis Fan Token, Ethereum ERC-20 protokolü kullanılarak geliştirilen bir blok zinciri teknolojisidir. ERC-20, diğer ağlar ile entegre biçimde çalışabilmesini ve günümüzün en önemli blok zinciri teknolojilerinden biri olan Ethereum’un standartlarına sahip olabilmesini sağlamaktadır. Ethereum standardı ile geliştirilen Edis Fan Token, Ethereum ağında yaşanacak olan güncellemelere tam uyumlu, herhangi bir şekilde suistimale uğratılamayacak kadar da güvenlidir.

Ethereum blok zinciri üzerinde oluşturulacak olan akıllı kontratlar ile Edis Fan Token sahiplerine önemli kampanyalar düzenlenebilecek, katılım sağlandığında çeşitli getirilere sahip olmalarını sağlayacak özel etkinlikler Ethereum ağı üzerinde de gerçekleştirilebilecektir. Ethereum ağı, kripto para ekosistemi içerisinde sahip olduğu akıllı kontrat fonksiyonu ile öne çıkmakta kurucusu Vitalik Buterin’in de söz ettiği blok zinciri Trilemma’sı, yani bir blok zincirinin aynı anda güvenli, hızlı ve ölçeklenebilir olamayacağı tezini Ethereum 2.0 ile birlikte aşma yolunda adımlarını atmaktadır.

Ethereum ERC-20 token’larını destekleyen ve Edis Fan Token’ın listelemesi konusunda iş birliğine varılan tüm kripto para işlem platformlarında ve ERC-20 tabanlı token’ları destekleyen cüzdanlara transfer edilebilecek olan Edis Fan Token’ı Ethereum zincirine dâhil bir Fan Token projesi olarak ön plana çıkartan durum, transferlerinin ICRYPEX Bilişim AŞ’nin network’ler arası çözümü ile AVAX C-Chain ve BSC ağlarında da kullanılabilir olmasıdır. ICRYPEX Kripto Para Borsası tarafından, Türkiye’de ilk ve tek olacak şekilde desteklenen AVAX C-Chain ve BSC ağları, Edis Fan Token sahipleri tarafından da kullanılabilecektir.

Edis Fan Token Hakkında Bilmeniz Gerekenler

1. Edis Fan Token Nasıl Alınır?

Edis Fan Token’ı satın almak için bir ICRYPEX hesabına ihtiyacınız bulunuyor. ICRYPEX hesabınızı oluşturduktan sonra hesap onayı sürecini tamamlamanızın ardından veya mevcut hesabınıza giriş yaptıktan sonra ICRYPEX mobil uygulaması veya ICRYPEX İnternet sitesi üzerinden “Edis Fan Token” ön satış sayfasına gidin. Bu sayfada, ön satış fiyatı olarak belirlenen 0,90 TL karşılığında Edis Fan Token sahibi olabilirsiniz. Ön satış sürecinde belirlenmiş olan 0,90 TL ön satış fiyatı, halka arzın başlaması ile birlikte 1,00 TL olacaktır.

Ön satışa katılmak için tıkla!

2. Edis Fan Token'ı Kim Çıkardı?

Edis Fan Token, ICRYPEX Kripto Para Borsası ve Edis iş birliği ile hazırlanmış dünyanın ilk NFT destekli Fan Token projesidir.

3. Ön Satış Tarihi Kaçta ve Edis Fan Token Ön Satış Fiyatı Ne Kadar?

Ön satış 18 Ekim 00.00’da başlayacak ve 20 Ekim 2021 tarihinde 22.00’da tamamlanacak. 21 Ekim 2021 tarihinde, 00.00’da halka arz süreci başlayacak ve Edis Fan Token, 1,00 TL’den işlem görmeye başlayacaktır. Ön satış fiyatı 0,90 TL olan Edis Fan Token’ın ön satış sürecinin tamamlanmasının ardından halka arz fiyatı 1,00 TL olacaktır. Ön satış ile satın aldığınız kilitli Edis Fan Token’ları, 21 günün ardından piyasa koşullarınca belirlenmiş Edis Fan Token fiyatından satabilir veya ICRYPEX ve ERC-20 cüzdanlarınızda güvenle saklayabilirsiniz.

4. Edis Fan Token'ın Altyapısı

ICRYPEX Kripto Para Borsası ve Edis iş birliği ile hazırlanmış dünyanın ilk NFT destekli Fan Token projesidir. Edis Fan Token ERC-20 tabanlı bir "utility" token'dır.

5. Edis Fan Token'ı Ne İçin Kullanabilirsiniz?

Edis Fan Token sahipleri; Edis tarafından Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında düzenlenen konserlerde yapılacak organizasyonlara oylama yöntemi ile karar verebilir, konserlerin nerede düzenleneceği, konserlerde söylenmesi istenen istek parçaların talebi gibi konularda karar merci olarak da yer alabilecektir.

6. Edis Fan Token'lar Yakılacak mı?

Maksimum arzı, 80.000.000 adet olan Edis Fan Token’ın ön satışa sunulan adedi 8.000.000 olacaktır. Ön satış sürecinin tamamlanmasının ardından halka arz adedi 8.000.000 olacaktır. Edis’in her başarısı ile ICRYPEX ve Edis, piyasadan satın alınan belirli miktarda Edis Fan Token’ı yakacaktır. Bu da başarılar arttıkça arz kısıtlamasını da beraberinde getirecektir. Edis Fan Token, başarılar ile dolu her hafta belirli bir miktarda “burn” edilecektir.

7. Satın Aldığım Edis Fan Token'lar Hesabıma Ne Zaman Tanımlanır?

Satın aldığınız Edis Fan Token’lar ICRYPEX hesabınıza ön satış ile birlikte tanımlanacaktır. Ön satış tarihinin bitimiyle 21 Ekim 2021 00.00 itibarıyla halka arz gerçekleşecek, kilit süresi olan 21 günün bitiminde ön satış ile satın aldığınız Edis Fan Token’lar alım satım işlemlerine açılacaktır.

8. Ön Satıştan Aldığım Edis Fan Token'ı Ne Zaman Satabilirim?

21 Ekim 2021, 00.00 itibarıyla başlayacak olan halka arz ile birlikte satın aldığınız Edis Fan Token’lar ile dilediğiniz zaman işlemlerinizi gerçekleştirebilir, ön satış sürecinden ve avantajlı ön satış fiyatından yaptığınız satın alımlarda ise 21 günlük kilit süresini alım satım işlemleriniz için bekleyebilirsiniz.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version