VISA, Brezilya'daki Bankalara Kripto Para Hizmeti Getiriyor!

visa birezilya kripto para
Birçok ülkede faaliyet gösteren ödeme devi VISA, kripto para birimi hizmetlerini Brezilya'daki geleneksel bankacılık platformlarına getirmeyi planladığını duyurdu.

Visa, kripto para çözümlerini geleneksel bankacılık platformlarına entegre etme planlarını duyurdu. Visa'nın Brezilya'daki başkan yardımcısı Eduardo Abreuşirketin geleneksel bankaları kriptografik ürünlerle birleştirmek için uygulamalar (API'ler) geliştirmeyi planladığını belirttiBu sayede bankacılık platformlarında kripto para ve ETF'lere aracısız yatırım yapmak mümkün olacaktır. Şirket ayrıca, kripto para ödeme kartlarını piyasaya sürmek için ülkedeki birkaç kripto para firmasıyla birlikte çalıştığını duyurdu.

Visa ayrıca B2B odaklı bir blok zinciri üzerinde çalıştıklarını açıkladı

Visa, akıllı sözleşmeler kullanan şirketler arasında ödeme anlaşmasına izin vermek için B2B (işletmeler arası) odaklı bir blok zinciri üzerinde çalıştıklarını da açıkladı. Abreu, sistemin bazı müşterileri ile zaten test aşamasında olduğunu ve şirketin bu konuda gelecekte daha fazla duyuru yapacağını belirtti. Bu sistem, sağlayıcılar ve tedarikçiler arasındaki ödemelerde şeffaflığı artıracak ve sisteme erişimi olan herkesin ödemeleri ve mevduatları doğrulamasını sağlayacağı ifade edildi.

Visa, Brezilya'da doğrudan Bitcoin ödemelerini test etmeye başlayacak

Visa ayrıca ülkede doğrudan Bitcoin ödemelerini test etmeye başlayacaklarını belirtti. Bu, işlemlerin Bitcoin'in doğrudan diğer hesaplara aktarılmasına izin vereceği anlamına geliyorAnında fiat para için Bitcoin alışverişi yapan bir aracının olması gereken çoğu kripto para kartında olandan tamamen farklı. Doğrudan Bitcoin ödemelerinin dahil edilmesi, ödeme sürecini kolaylaştıracak ve bu aracıları ortadan kaldıracaktır. Bu yılın başlarında, Brezilya'daki Visa CEO'su, bu işlevi bu yıl içinde uygulamayı beklediğini belirtmişti.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version