PayPal, Kripto Paraların da Olduğu Yeni Uygulamasını Duyurdu!

paypal kripto para uygulamasını duyurdu

PayPal, şirketin müşterilerinin tüm dijital ödeme ihtiyaçları için tek durak noktası olarak faturalandırılan yeni bir uygulamanın piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Uygulama, müşterilere PayPal ile ilgili tüm işlemleri tek bir gösterge panosundan yönetme olanağı sunuyor.

Telegram grubumuza mutlaka katıl:
t.me/KriptoSozlukTVPiyasaMuhabbeti

PayPal CEO'su Dan Schulman Temmuz ayında şirketin süper uygulamasının Amerika Birleşik Devletleri'nde kullanıma sunulmaya hazır olduğunu belirtmişti.

Salı günü yayınlanan bir açıklamaya göre , yeni PayPal uygulaması kullanıcıların şirketin tüm kripto para ürünlerine erişmesini sağlayacak.

Yeni uygulama, kripto para ödemelerini ve yüksek getiri tasarruflarını yönetmek için bir cüzdan sekmesi ile hem kripto para hem de kripto para dışı kullanım olanağı sunuyor.

PayPal duyurusu, yeni uygulama aracılığıyla yüksek verimli bir tasarruf hesabı sağlamak için çevrim içi banka Synchrony Bank ile bir ortaklığı da bünyesine barındırıyor.

Duyurunun bir parçası olarak, dijital ödeme devi PayPal, müşterilerin duyurunun bir parçası olarak yeni uygulama ile tasarruflarından yıllık yüzde 0,40'a varan getiri elde edebileceklerini açıkladı. Müşteriler ayrıca birikim hesabındaki kazançlarını online alışverişte kullanmak üzere PayPal bakiyesine çekebilecekler.

Bahsedilen diğer özellikler arasında fatura ödemeleri, nakit para iadesi ve indirimler yer alıyor. Ayrıca müşterilerin iki gün önce ödeme almalarını sağlayacağı bildirilenler arasında.

PayPal ayrıca, çevrim dışı QR kod ödeme ve yatırım yetenekleri de dahil olmak üzere önümüzdeki aylarda uygulamaya daha fazla özellik eklemeyi planladığını söyledi.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version