Bitcoin'de Salı Günü Çok Kritik! BTC'de Şimdi Neler Olacak?

kripto sözlük btc analizi
Kriptosozluktv.com - Dün gece piyasada gelişen yükseliş dalgası sonrası, Bitcoin fiyatı 51.500 doların üzerine çıktı. Ethereum ve diğer altcoin'lerde de ciddi yükselişler yaşanması sonrası Kripto Sözlük Youtube kanalımızda acil bir yayını dün gece saat tam 01:00'de başlattık. Yazının yazıldığı sırada ise BTC fiyatı 51.750 doların üzerinde hareket ediyor.

Kripto Sözlük olarak her daim abonelerinin yanında olmaya devam ederken acil koduyla başlattığımız canlı yayında Salı gününün kritik olmasının altını çizerken ayrıca genel piyasa ve Bitcoin analizleri de gerçekleştirdik.

Kripto Sözlük olarak dün gece başlattığımız canlı yayının tekrarını kaçıranlar aşağıdan izleyebilirler:

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version