IOTA, DOT Gibi Kripto Para Birimlerinin Olduğu Kategorilere Dikkat! Diğerlerine Göre Daha Çok Yükseliyor

coingecko

Dünyanın en büyük kripto para listeleme platformlarından biri olan CoinGecko verilerine göre, son 24 saatte en çok yükseliş gösteren kripto para kategorilerinde Internet of Things (IOT) kategorisi ön plana çıkıyor. Internet of Things (IOT) kategorisi son 24 saatte %23.6 yükseliş yaşadığını görüyoruz. Internet of Things (IOT) kategorisine örnek kripto para birimleri ise son 24 saatte %7.3 yükseliş yaşayan VeChain ve %25.7 yükselişle IOTA. DeFi Index kategorisini ise 2. sırada son 24 saatte %5.3'lük bir yükselişle geliyor. DeFi Index'i ise Polkadot Ecosystem kategorisi takip ediyor.

CoinGecko'nun piyasa değeri bakımından son 24 saatte en çok yükselen kripto para birimi kategorilerinin tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Ayrıca bu hafta ilk 10'daki sıralamada olan kripto para kategorisinin listesine de aşağıdan ulaşabilirsiniz. Kripto para kategori sıralaması, son 24 saatlik yükselişe göre sıralanmaktadır. Bazı kripto para birimleri birkaç kategoride çakışabilir.

coingecko

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version