Bilinen En Büyük 3. Bitcoin Balinası, Düşüşte Resmen BTC Satın Aldı!

bitcoin balinası btc düşerken btc satın aldı
Blockchain verilerine göre, bilinen en büyük kripto balinalarından biri, Bitcoin düşerken 321 Bitcoin daha satın aldı, yazının yazıldığı sırada Bitcon balinası, 111,795 BTC'ye sahip.

Telegram grubumuza katıl:

Bitinfocharts tarafından sağlanan veriler, bilinen en büyük üçüncü Bitcoin balinasının BTC varlıklarına 321 Bitcoin daha eklediğini gösteriyor.

Balinanın BTC cüzdanının (1P5ZEDWTKTFGxQjZphgWPQUpe554WKDfHQ) toplam bakiyesi şimdi akıllara durgunluk verecek seviyede, bilinen en büyük üçüncü Bitcoin balinası toplamda 111.794,59 Bitcoin'e sahip ve bu yazının yazıldığı sırada 4.7 milyar dolara denk geliyor.

Kimliği bilinmeyen Bitcoin balinasının kripto para adresinde neredeyse 5 milyar dolar değerinde Bitcoin bulunuyor.
bitcoin balinası btc düşerken btc satın aldı
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version