Büyük İddia! Ark Invest'in CEO'sundan Bitcoin 2026 Fiyat Tahmini: 500.000 Dolar!

Ark Invest Bitcoin AçıklamasıArk Invest CEO'su Cathie Wood, Pazartesi günü New York'taki SALT Konferansında CNBC sunucusu Andrew Ross Sorkin ile yaptığı röportajda Bitcoin'in beş yıl içinde 500.000 dolara yükselmesini beklediğini ifade ettiç

Röportaj sırasında Sorkin, Wood'a özellikle beş yıl içinde Bitcoin'in değerinin ne olacağını sordu. Ve Cathie Wood, "Bitcoin 2026 fiyat tahmini"nde bulundu.

Wood, “Haklıysak ve şirketler nakitlerini Bitcoin gibi bir şeye çeşitlendirmeye devam ederse ve kurumsal yatırımcılar fonlarının %5’ini Bitcoin’e ayırmaya başlarsa [...] fiyatın eskisinin on katı olacağına inanıyoruz."

Ancak daha sonra Wood'a doğrudan soruldu, eğer sadece bir kripto para birimine sahip olsaydınız bu ne olurdu? “Bu, cevaplaması giderek zorlaşan bir soru haline geliyor” diye yanıtladı.

“Bence hala Bitcoin'e kilitlenirdim, çünkü ülkeler artık bunu yasal olarak görüyor ve ancak biz bunu düşüncemizde bile dahil etmedik.”

Açıklamalar, El Salvador'un Bitcoin'i yasal olarak tanıyan ilk ülke olduğu ve Wood's Ark Invest'in fonlarından birini Kanada Bitcoin ETF'lerine yatırım yapmak için başvurduğu bir haftayı takip ediyor.

Cuma günü SEC başvurusunda, 5.7 milyar dolarlık ARK Next Generation Internet ETF (ARKW), şartlarını Kanada ETF'leri aracılığıyla Bitcoin'e kabul edecek şekilde değiştirdi.

ABD pazarı ise hala SEC'in bir Bitcoin ETF onayını beklemeye devam ediyor.

Büyük firmaların Bitcoin ETF kayıtlarındaki artış, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki geleneksel yatırım araçları aracılığıyla Bitcoin'e yönelik büyük ve artan talebin kanıtı olarak yorumlanıyor.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version