Tron (TRX) Fiyat Analizi: 6 Eylül

6 eylül trx analizi
Bitcoin yeniden 51.500 doların üzerine kendini attıktan sonra Altcoin piyasasında da hareketlenmeler başladı. Yazının yazıldığı sırada 51.242 dolar civarında hareket ederken Tron (TRX) ise 0.1025 dolar civarında hareket ediyor.

Tron (TRX) Analizi

6 eylül tron analizi
Tron, son 24 saatte %2.2 yükselmişti ancak 0.1075'lik dirençten geri döndü. Ardından düşüşe geçen TRX ise sadece birkaç dakika önce yukarıdaki grafikte de görüleceği gibi 0.1010'daki desteğe iğne attı.

Tron grafiğinde Göreceli Güç Endeksi (RSI), piyasada satın alma gücünün var olduğunun sinyalini vererek 57 puanın üzerine kendini attı. Bollinger Bantları ise sıkıştı ve bu da son derece düşük fiyat oynaklığına işaret ediyor.

Ancak aksine, MACD histogramında kırmızı çubuklar kendini gösterdi. Tron'da ayılar kontrolü ele geçirirse eğer TRX fiyatı 0.09730 dolara kadar bir iniş yaşayabilir. Elbette burada yazanların hiçbiri yatırım tavsiyesi değil, tamamen bilgi vermek amaçlıdır.

Tron için olası destek bölgeleri; 0,9406 0.9730 ve 0.1012 dolar.
Tron için olası direnç bölgeleri;  0.1075, 0.1147 ve 0.1162 dolar
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version